• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

09.08.2019

22:37

PEVAČ NAJAVIO DA ĆE DRUGI PUT DA STANE NA LUDI KAMEN! Sloba: Ženim se ponovo Kija i Luna: Zabole nas za njega!

Estrada

PEVAČ NAJAVIO DA ĆE DRUGI PUT DA STANE NA LUDI KAMEN! Sloba: Ženim se ponovo Kija i Luna: Zabole nas za njega!

Podeli vest

Sloba Radanović otkrio da će se posle godinu dana od razvoda od Kije Kockar oženiti fitnes-instruktorkom. Njegova bivša žena i ljubavnica uglas poručuju da ih pevač više ne zanima

Sloba Radanović je najavio da će opet da se oženi, godinu dana pošto se razveo od Kije Kockar! Kako saznaje Informer, pevačeva buduća supruga je fitnes-instruktorka, s kojom je Sloba u vezi već šest meseci i koju vešto krije od javnosti.

Vreme je za bebu

Radanović ne želi da priča o novoj izabranici, ali je na pitanje fana na Instagramu da li bi se oženio drugi put odgovorio potvrdno i priznao da je ludo zaljubljen. Potom se pohvalio fotografijom na kojoj se vidi kako je na ogledalu svojoj dragoj napisao "Volim te".

- Sloba je odlepio za atraktivnom brinetom, koja je završila sportsko novinarstvo, a radi i kao lični trener. Često vežbaju zajedno u teretani. Zaljubljen je do ušiju i krije je od javnosti, jer se plaši da bi pritisak fanova i medija mogao da mu upropasti odnos sa njom. Nedavno joj je rekao da je spreman za novi brak i da mu je vreme za decu. Njih dvoje su već počeli da planiraju svadbu! - otkriva dobro obavešten izvor za Informer.

Fanovi im javili

Sloba će ovim brakom definitivno da stavi tačku na odnos sa bivšom suprugom Kijom Kockar, ali i ljubavnicom Lunom Đogani. A i njih dve uglas poručuju da su potpuno ravnodušne što će im se bivši dragi oženiti drugom.

Sloba: Ne dižem ruke od žene koju volim

Koliko je Sloba zaljubljen, pokazuje i to što na Instagramu redovno objavljuje ljubavne citate. U jednom od njih poručio je da nikada ne odustaje od žene koju voli.

"Iako nije bilo lako s njom, odlučio sam da se borim. Bilo je toliko trenutaka kad sam hteo da je ostavim. Ali nisam. Jer ne znam da dignem ruke od nekog kada ne ide. Jer ne ostavljam ljude koje volim. Jer ne odlazim kada stvari ne funkcionišu kako treba. Baš suprotno: dajem sve od sebe", napisao je pevač.

- Fanovi su Kiji i Luni odmah javili da Sloba najavljuje novi brak. Obe su, kao da su se dogovorile, prokomentarisale da ih baš briga za to! Luna je čak rekla kako je i njoj obećavao brak i bebu, te da je pitanje šta će od toga biti na kraju. Ona je trenutno sa aktuelnim dečkom Markom Miljkovićem na odmoru u Egiptu. I Kija je napokon našla sreću u ljubavi, uskoro će se preseliti na Dedinje kod dečka, bivšeg fudbalera Miloša Čave Dimitrijevića. Obe su definitivno raskrstile sa Slobom - priča naš sagovornik.

Neupućene

Kija je kratko izjavila da je ne zanima ljubavni život bivšeg muža jer njih dvoje nisu u kontaktu.

- Ne znam da se zaljubio, nisam upućena u njegov život. Kada on bude želeo da predstavi devojku, to će uraditi. Ne poznajem njegovu devojku, niti me to zanima - rekla je nedavno Kija, a Luna je dodala da je Sloba njena daleka prošlost:

- On odavno nije čovek kog sam poznavala i nema tu šta više da se priča. Ne zanima me ništa što ima veze sa njim. Imam dečka i srećna sam!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija