• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

10.08.2019

08:04

ŠOKANTNO PRIZNANJE MILICE PAVLOVIĆ: Nemam dečka JER SAM PSIHOPATA!

Estrada

ŠOKANTNO PRIZNANJE MILICE PAVLOVIĆ: Nemam dečka JER SAM PSIHOPATA!

Podeli vest

Budući da svoj život vešto krije kao i da tvrdi da nema dečka, lepa Milica Pavlović priznala je kako se ponaša kada je reč o muškarcima

Pevačica je rekla da voli da se oseća kao boginja u svakom trenutku, ali i da je detektiv za muškarce.

- Volim za sebe i generalno za sve žene da kažem da su one uvek boginje u bilo koje doba dana, u bilo koje životno doba, nekako smo mi nežniji pol i šarmantniji i sad mogu da nabrajam do sutra, ali generalno mislim da je to to. Što se tiče detektiva, ja sam detektiv za muškarce, malo sam i psihopata, ali nećemo sad o tome, pošto još ne mogu da nađem dečka, sad fali da nastavim da pričam šta sve i kako ide - kroz smeh kaže Milica.

Ona je dala savet i za sve koji žele da uplove u muzičke vode.

- Recept je da budete vredni, da volite ovaj posao i da imate dobre ljude oko sebe, jer ceo taj skup čini onu lepu, prijatnu atmosferu i samo sa takvim ljudima i takvim razmišljanjem, sa tim da ste veliki radoholik, možete postići veliki uspeh. Bar ja tako mislim - zaključila je Milica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija