• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.08.2019

20:46

(FOTO) PIŠAMO PO KU*VAMA! RAT KARLEUŠE I LUKASA SE NASTAVLJA! Oglasio se Veljko Ražnatović BRUTALNOM porukom!

Estrada

(FOTO) PIŠAMO PO KU*VAMA! RAT KARLEUŠE I LUKASA SE NASTAVLJA! Oglasio se Veljko Ražnatović BRUTALNOM porukom!

Podeli vest

Nakon što je Jelena Karleuša prozvala folk pevača Acu Lukasa na Instagramu zbog prisustva na proslavi rođendana izvesnog Dragoslava Ilića, Lukasovog prijatelja, usledio je niz uvreda

Do sada su instagram rat vodili samo Karleuša i Lukas, međutim, nakon što je JK spomenula Cecu, Arkana i njihovu ćerku Anastasiju nazvala "loše operisanim Arkanovim mladunčetom", oglasio se i Veljko Ražnatović.

 

(FOTO) HAOS NA INSTAGRAMU ZBOG RATA JK I LUKASA! Karleuša: ACO, LAJKUJE TE LOŠE OPERISANO ARKANOVO MLADUNČE! Lukas: Niko nije bio sa više KRIMINALACA OD TEBE! A ONDA JE SPOMENUO VRANJEŠA!!

 

On je na fejsbuku okačio fotografiju sa Lukasom uz poruku "Na kurve pišamo".

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
au

pre 4 godine

kako znate na koga je mislio... da niste mozda gledali snimak..???

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija