• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

21.08.2019

09:19

ŠOK INTERVJU KIJA KOCKAR: Sloba je nikakav u seksu, ZATO GA NISMO NI IMALI!

Estrada

ŠOK INTERVJU KIJA KOCKAR: Sloba je nikakav u seksu, ZATO GA NISMO NI IMALI!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar pre nekoliko meseci uplovila je u vezu s bivšim dečkom Dušice Jakovljević, fudbalerom Milošem Dimitrijevićem, o kome nije dosad mnogo govorila, ali je za Kurir Stars otkrila kakav seks ima s njim. Pevačica je bez dlake na jeziku istakla i zašto smatra da joj Luna Đogani i dalje nije do kolena, a onda je analizirala i novu devojku bivšeg muža Slobe Radanovića

Da li smatraš da je nasilno ponašanje Tome Panića moglo da se očekuje?

- Ispratila sam kako se Toma nasilno ponašao još dok je bio u „Zadruzi“, a problem treba istog trenutka u korenu saseći. Nažalost, ako čovek jednom udari ženu, udariće je ponovo još jače. U prvoj sezoni Toma je bio miran i kulturan dečko. Ne znam šta se promenilo, ali nasilje nad ženama je za mene veliko ne.

Luna je rekla da joj tvoji fanovi podmeću da opravdava nasilje nad Nadeždom?

- Naravno da mislim da se time vadi. Tu prepisku je objavila njena fan stranica, koju ona sama prati, a koja je nakon toga ugašena. Jako je ružno da uvlači moje fanove u to, a pogotovo da mene uzima u usta. Sve što sam imala da kažem o tome rekla sam. Uvek ću osuditi svakog ko podrži nasilje nad ženama. Nema izuzetka.

Da li misliš da njena popularnost može da te zaseni?

- Bože me sačuvaj ako ta vrsta popularnosti mene zaseni.

Luna već ima rekord po broju haštagova na Instagramu. Koji bi ti još dodala?

- Pa recimo #kijakockar ili #2 u trendingu.

Foto: informer

Jesi li si čula njenu pesmu?

- Da.

Kažu da nije ona otpevala pesmu. Šta ti misliš?


- Isto mislim.

Više od godinu dana se uspešno baviš pevanjem. Kako si zadovoljna postignutim, da li je to sve što si želela?

- Prezadovoljna sam. Nastupi su posećeni, pesme slušane. Ja sam tek počela, biće uspona i padova, ali bitno je da si vredan i pošten.

Da li dovoljno zarađuješ ili smatraš da bi mogla i više?

- Uvek može više i ja sam sposobna za mnogo više, samo je malo sati u danu. Ali zadovoljna sam i ovim jer, iskreno, i nemam neke troškove ni kredite. Bukvalno trošim samo na hranu i putovanja.

 

 

Imaš stan, automobil, šta je sledeće za šta ćeš iskeširati veću sumu novca?

- Poslednje što sam kupila a da je malo skuplje je sat, jer je to jedina stvar bez koje ne mogu. To sam sebe častila za rođendan. Sad skupljam da uložim u jedan biznis. Nisam još počela ništa u vezi s tim, ali uskoro ću se posvetiti tome. I jedva čekam. Kad sve bude gotovo, onda ću tek to predstaviti.

Šta ćeš s tolikim parama?

- Nemam ja toliko para koliko ambicija (smeh).

Šta se dešava s nasledstvom tvog oca, o tome se dosta pisalo?

- Dobila sam pola nasledstva. Moja maćeha Kata i ja smo sporazumno vansudski podelile popola. Stavile smo imanje na prodaju. Ja već imam od mame trosoban stan, a Kata živi u inostranstvu, tako da smo odlučile da ga prodamo. Dobila sam i dve puške jer mi je otac bio lovac, ali moram da dobijem dozvolu da bih ih preuzela. Inače idem u streljanu i volela bih da preuzmem bar jednu pušku.

Kakav odnos imaš s Dušicom Jakovljević, nakon što si ušla u vezu s njenim bivšim dečkom?

- Imam super odnos s Dušicom, dalje ne bih komentarisala.

Kako ti se čini Slobina devojka?

- Ne bih ni to komentarisala. Znam ko je još odavno, a on kad bude hteo da je predstavi javnosti, to će uraditi.

Da li je bolja od Lune?

- Da.

S obzirom na to da ti je lepo s novim dečkom, da li to znači da sa Slobom nisi imala seks zato što možda on nije bio odgovarajući partner?

- Sigurna sam da je tako. Ali Sloba je bio moja porodica i sve na svetu.

Kakav seks sad imaš s dečkom?

- U mozak.

Da li uzimaš časove pevanja, kao što to rade mnoge velike zvezde?

- Ne, ali volela bih kad budem uhvatila vremena, jer na sebi uvek treba raditi, a smatram da moj glas još može da se razvija.

U kakvim si odnosima s Karleušom, pošto je bila vrlo kritična prema tebi?

- Poštujem njenu karijeru. Ne znam je lično, ne mogu da sudim o njoj na osnovu tuđeg mišljenja jer razmišljam svojom glavom. Pevam čak četiri njene pesme na nastupu. Čak i kad smo bile u toj nekoj svađi. Mnogo mi je žao što je izgubila majku jer znam koliko su bile vezane.

Da li bi pevala na nekom slavlju kod Duška Tošića?

- Uvek!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosobilic1389

pre 4 godine

Селе, не куди коња - ако га ниси "јахала"...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija