• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2019

14:41

(FOTO) POGODITE kako se ovih dana provodi Nataša Bekvalac i ko joj pravi društvo?

Estrada

(FOTO) POGODITE kako se ovih dana provodi Nataša Bekvalac i ko joj pravi društvo?

Podeli vest

Mada leto provodi radno i veoma često putuje na nastupe širom regiona, Nataša Bekvalac iznenadila je mnoge pojavivši se na poslednjoj večeri Beer festa. Doduše, one koji su pažljivo pratili njene storije na Instagramu par sati unapred je obavestila o svojim planovima za večernji provod

Mala plava iz srpske Atine je sa svojim prijateljima, ali i hiljadama drugih posetilaca, prvo uživala u  Rok operi, u izvođenju orkestra Opere Srpskog narodnog benda i novosadskog Big benda, a u srce ju je dirnula čuvena pesma grupe Queen „Somebody to love“, koja počinje stihovima "Može li mi neko naći nekoga da volim?". Da li joj se pesma dopada zbog trenutnog emotivnog statusa ili nečeg drugog ostaje da se nagađa, tek njenu pažnju su mnogo više okupirala dešavanja u okviru glo VIP zone.

Foto: Velibor Ćirić

 - Prvi put u životu sam bila na Beerfestu, i mogu vam reći da sam oduševljena. Dopala mi se energija među ljudima, a uživala sam i u muzici. Provela sam nešto više od sat vremena na glo VIP zoni, odakle sam imala idealan pogled ka stejdžu. Dolazim i sledeće godine, sigurno -  rekla je Nataša.

Foto: Velibor Ćirić

Ona je odlučila da se baš na tom mestu ludo provede sa svojim drugaricama. Isprobala je i vorteks aktivaciju, a iskoristila je priliku i da snimi kraći video sa događaja kako bi podelila te trenutke sa svima koji je prate i koje vole njenu muziku.

Ujedno, Nataša je pozvala sve da posete muzički festival Music week koji se održava od 23. do 25. avgusta. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59