• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

24.08.2019

23:08

KARLEUŠA OD SAŠINE SUPRUGE NAPRAVILA INSTAGRAM ZVEZDU! Pevačica našla idealnu drugaricu za društvene mreže!

Estrada

KARLEUŠA OD SAŠINE SUPRUGE NAPRAVILA INSTAGRAM ZVEZDU! Pevačica našla idealnu drugaricu za društvene mreže!

Podeli vest

Jelena Karleuša je od Suzane Jovanović napravila Instagram zvezdu! Pevačica je nagovorila suprugu Saše Popovića da otvori profil na toj društvenoj mreži, gde je za manje od 24 sata dobila oko 2.000 pratilaca

Pop zvezda trenutno sa ćerkama Atinom i Nikom i mužem Duškom Tošićem letuje kod Saše i Suzane u njihovoj vili u Opatiji. Ona se non-stop fotografiše, pa je ubedila i suprugu direktora "Granda" da krene njenim stopama.

- Jelena po ceo dan pozira u kupaćim kostimima za Instagram. Kad je videla koliko je zgodna Suzana, počela je i nju da fotografiše i ubedila je da joj se pridruži na društvenim mrežama. Da bi joj pomogla da sakupi što više pratilaca, Jelena je objavila jednu Suzaninu sliku na svom profilu i označila ju je kao svog velikog prijatelja - priča izvor koji se trenutno nalazi sa njima u Hrvatskoj i dodaje:

- Suzana se oduševila i rekla je Jeleni da je uslika još nekoliko puta. Nakon toga je i sama počela da objavljuje fotke u kupaćem, ispod kojih je dobila veliki broj pozitivnih komentara i lajkova.

Foto: Informer DN

Zanimljivo je da JK nije objavila nijednu sliku svog supruga Duška, a on joj uzvratio istom merom! Njih dvoje se, naime, i dalje ne prate na Instagramu otkad su krajem juna imali žučnu svađu zbog Ognjena Vranješa.

 

 

Dok JK iz Hrvatske objavljuje Suzanine slike, Duško se hvali kako uživa sa Sašom! Fudbaler je zamolio Popovića da ga snimi kako sa jahte skače u more i to je odmah objavio na svom profilu, a odmah potom su se njih dvojica u kupaćim gaćama zajedno fotografisali za Duškov Instagram!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tole

pre 4 godine

Nasla vreca zakrpu, kad tad prava priroda ispliva na povrsinu i iste se pronadju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija