• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

27.08.2019

08:32

LUKASU PRETE SMRĆU zbog vređanja Brene i Karleuše! On im poručio: NAĆI ĆU SVE PI*KICE KOJE MI PRETE SA LAŽNIH PROFILA!

Estrada

LUKASU PRETE SMRĆU zbog vređanja Brene i Karleuše! On im poručio: NAĆI ĆU SVE PI*KICE KOJE MI PRETE SA LAŽNIH PROFILA!

Podeli vest

Aca Lukas dobija pretnje smrću preko društvenih mreža nakon što je izvređao Jelenu Karleušu i Lepu Brenu! Folker je za JK kazao da je sujetna i ljubomorna osoba, koja je bliska sa kriminalcima, dok je za gazdaricu "Granda" kazao da je protuva, otvaračica usta i cirkuzant

Rat je nastavio i juče komentarisanjem Breninog stajlinga sa koncerta, koji je održala pre njega u subotu na "Mjuzik viku".

Pobesneo

Naći ću sve pi*kice koje mi prete sa lažnih profila
Aca Lukas

"Je l' ovo JK ili JF (aludira na Brenino pravo ime Jahić Fahreta, prim. aut.)? Moj sin Andrej gleda Instagram i pita me: 'Ćale, je l' ovo JK?" Ne zna on. U trenutku se učinilo i meni. A odgovor je: "Nit je JK, nit je JF, a nisu ni labudovi, već je iz šume pobegla teta, to je naša trećedobna štrumfeta."

Ovo se nije dopalo fanovima ovih pevačica, pa su počeli da vređaju Lukasa, ali i da mu prete. "Jao, imaš sreće što te Jelena poštuje. Ti bi bio zakopan odavno", napisao mu jedan pratilac na Instagramu. Folkera je ovo dodatno razbesnelo, pa je odbrusio: "Neka virtuelna osoba iza tastature rekla je da bih odavno bio zakopan da nisam simpatičan JK? Zakopan sam bio samo na zimovanju u Zakopanima u Poljskoj, osamdesetih, kad se sneg obrušavao u lavinama na skijalište. A kad je reč o JK, koju je NN osoba optužila da se bavi 'zakopavanjem ljudi', takvu osobu osuđujem jer se ona bavi pevanjem", napisao je pevač na Instagramu, a zatim poručio da će naći sve koji mu prete sa lažnih profila:

"Izbaci svoju sliku i podatke, pa ću da ti se izvinim. Komentarišete kako sam prostak, ali neće mene pljuvati neka pi*kica sa lažnim profilom, jer misli da ga nećemo naći. Nemojte biti tako sigurni."

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija