• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

28.08.2019

18:02

ŽESTOKE UVREDE NA SRPSKOJ ESTRADI! Dara oplela po Jami: Ovo ČUDOVIŠTE proziva mene! Ova joj BRUTALNO uzvratila!

Estrada

ŽESTOKE UVREDE NA SRPSKOJ ESTRADI! Dara oplela po Jami: Ovo ČUDOVIŠTE proziva mene! Ova joj BRUTALNO uzvratila!

Podeli vest

Folk zvezda Dara Bubamara neretko ulazi u medijske ratove i proziva svoje koleginice sa estrade. Ovoga puta Dara je reagovala na pevačicu Jasnu Milenković Jami, koja je za javnost iznela svoje mišljenje o Dari

Jami ju je otvoreno prozvala da je niska i neobrazovana, nakon čega je Dara na Instagramu javno prozvala Jami.

Naime, svađa je počela zbog toga što je Novosađanka u više navrata u različitim TV emisijama prozvala plavokosu koleginicu, što na račun izgleda, što na račun pevanja, a poslednji put je udarila i na njenu karijeru rekavši da nije znala da ona i dalje peva. Iako se nikada do sada nije oglašavala kada su ove stvari u pitanju i nije reagovala na Darine prozivke, Jami je nedavno prokomentarisala otrovne strelice upućene na njenu adresu, piše Republika.

Foto: Informer DN

- Ja Daru volim, ona je slatkica za mene, znate kako kažu: "Možda ćeš jednom porasti (smeh). Ja joj ovom prilikom poručujem da pročita neku knjigu - rekla je Jami u svom stilu.

Dari se očigledno nije dopala poruka koju je za nju imala njena koleginica Jami, pa je putem Instagrama prozvala na brutalan način objavivši sliku Jami sa jednog njenog TV gostovanja na kom je imala neobičnu firzuru i napadnu šminku, te je napisala: "Ovo je čudovište koje mene proziva! Jami", napisala je Dara uz Jasninu fotografiju.

Foto: printscreen

Pevačica je odgovorila na prozivke mlađe koleginice.

- Ovo svoje izdanje ne shvatam lično jer su me profesionalci šminkali, frizirali i omanuli. Dešava se. Mnogi koji me vole su me prozvali dobronamerno da to sebi više ne dozvoljavam jer su navikli na prelepu Jami, što ja i jesam, zbog čega sam ih i poslušala. Tu spada i Radica, moja mala, malecka Pipika, ljubim je puno - prokomentarisala je Jami kroz smeh, aludirajući opet na visinu svoje koleginice.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
haha

pre 4 godine

kaze Radojka za Jami da je cudoviste.... pa vrh vic...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija