• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

28.08.2019

23:02

(FOTO) VODITELJKA I SPISATELJICA LUDO SE PROVODE NA PRIMORJU!  TANJA I JELENA krstare sa muževima

Estrada

(FOTO) VODITELJKA I SPISATELJICA LUDO SE PROVODE NA PRIMORJU! TANJA I JELENA krstare sa muževima

Podeli vest

Tanja Rađenović i Jelena Bačić Alimpić uživaju na Crnogorskom primorju, a društvo im prave "jače polovine" Petar i Miroslav

Tanja Rađenović i Jelena Bačić Alimpić uživaju ovog leta porodično u Crnoj Gori. Voditeljka i spisateljica spojile su lepo i korisno, pa su pored brojnih obaveza odvojile nekoliko dana i za provod, i to sa svojim jačim polovinama.

Na prvi pogled

Kad smo se upoznale Tanja i ja, bila je to ljubav na prvi pogled
Jelena Bačić

 

Gost u apartmanu

- Imala sam zakazane promocije po celoj Crnoj Gori, a onda me je Tanja pozvala da siđem malo do primorja i budem gost u njenim apartmanima u Budvi. Nije trebalo dvaput da mi kaže i već sam se spakovala i krenula. Danas smo rešili da dan provedemo na njihovom gliseru i baš mi prija - kaže Jelena na početku razgovora i objašnjava kako se uopšte sprijateljila sa Rađenovićevom:

Foto: Informer DN


- Nas dve smo se upoznale preko posla pre nešto više od 20 godina. Tanja je jedna od retkih osoba sa televizije Pink sa kojima sam se baš intenzivno družila dok sam tamo radila. Kad smo se prvi put srele, bila je to ljubav na prvi pogled, iako smo bile u različitim redakcijama. Ona je oduvek u informativi, a ja sam bila u zabavi. Sličnih smo energija, a Tanja je jedna sposobna žena i dobar drug. Odmah smo se nas dve nekako našle i evo, zabavljamo se već duže od 20 godina.

Sve za svoje goste

Htela sam da Jeleni pokažem kako funkcioniše moj biznis u Budvi. Svaki gost koji odsedne kod mene u apartmanima moći će da krstari sa nama
Tanja Rađenović

I voditeljka Pinkovog dnevnika ima samo reči hvale za svoju gošću.
- Jelena je moja sjajna prijateljica. Zaista nas veže lepo i dugotrajno drugarstvo. Kada mi je rekla da je u Crnoj Gori, rekla sam joj da mora da se spusti do nas do Budve da zajedno uživamo - priča Rađenovićeva.

Mamile uzdahe u kupaćem


Tanja Rađenović je razbila predrasude da su voditeljke informativnih emisija uvek stroge i ozbiljne. Skinula se u kupaći i pokazala da je i dalje u odličnoj formi, iako se bliži pedesetoj. I Jelena Bačić je mamila uzdahe u crnom bikiniju, jer bi joj na vitkom telu pozavidele i daleko mlađe devojke.

Foto: Informer DN

Ispunjava svaku želju

Tanja nam je rekla i nešto više o biznisu koji je nedavno pokrenula u Budvi.
- Muž i ja na moru izdajemo apartmane "Rojal garden". Osmislili smo takav koncept da svaki naš gost ima poseban tretman, i to od momenta kada sleti na aerodrom. Mi ga tu dočekujemo i ispunjavamo svaku njegovu želju, pa ako poželi da krstari sa nama - i to može. Dakle, sve mu je na raspolaganju. Na gostu je samo da poželi, prepusti se i uživa. A ovo je bila sjajna prilika i da Jeleni pokažemo kako sve to funkcioniše u praksi - objašnjava voditeljka.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Provode se sa muzevima a na slici u camcu tri zenske i jedan muskarac.

JaPaja

pre 4 godine

Kako necete da napisete o mom letovanju i "jahti".

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija