• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso/informer

30.08.2019

10:32

(FOTO) PRVA SLIKA DARKA LAZIĆA SA SINOM! Ponosni otac i naslednik!

Estrada

(FOTO) PRVA SLIKA DARKA LAZIĆA SA SINOM! Ponosni otac i naslednik!

Podeli vest

Darko Lazić i Marina Gagić postali su roditelji sina Alekseja pre dva meseca, a iako su svi očekivali da društvene mreže pršte od fotografija, pevač nije objavio nijednu sliku sa sinom.

Međutim, ni ovog puta se nije on pohvalio naslednikom, već njegova verenica Marina, koja je objavila fotografiju na kojoj tata i sin uživaju u letnjem danu.

Oni su porodično uživali na bazenu, a Darko i mali Alksej seli su da se odmore i uživaju u maženju.
 

Foto: Instagram

 

Alekseja su roditelji obukli u preslatko Supermen odelo, a identitet mu i dalje kriju, pa je ponosna mama preko lica svog mališana stavila nalepnicu srca.
 

 

-Predivni su, Vidi mu malu, slatku majicu, E, to znači sreća u životu, kakve pare, Držite se zajedno- samo su neke od poruka koje je Gagićeva dobila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija