• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

04.09.2019

21:34

POČELA SAM DA SE KOCKAM JER NEMAM SREĆE U LJUBAVI!  Nataša Bekvalac sakuplja pare za koncert u Areni

Estrada

POČELA SAM DA SE KOCKAM JER NEMAM SREĆE U LJUBAVI! Nataša Bekvalac sakuplja pare za koncert u Areni

Podeli vest

Nataša Bekvalac kaže da je počela da se kocka zato što nema sreće u ljubavi! Pevačica veruje da je to što se tri puta razvodila - od Danila Ikodinovića, Ljube Jovanovića i Luke Lazukića - dovoljan dokaz da digne ruke od muškaraca.

Bekvalčeva je juče obišla beogradsku "Arenu", u kojoj je za 14. februar 2020. zakazala veliki solistički koncert. Ona je počela da sakuplja novac za spektakl koji je najavila, ali joj fali pozamašna svota.
- Krenuću da se kockam. I drugarice sam nagovorila. Valjda će jednu da use*e do koncerta, jer ko nema nema sreće u ljubavi, ima u kocki. Ja očekujem čuda, nekako mi rulet najbolje zvuči - kazala je Nataša i pohvalila se da je već uplatila "loto" i kupila nekoliko greb-greb srećki.
Ona je potom posetila i jedan beogradski kazino, gde se takođe nije oparila, ali se, kako je rekla, dobro zabavila.
S obzirom na to da Nata na ovaj način nalazi pare za koncert, pokušaj Emine Jahović da joj nabaci prijatelja svog dečka, turskog milijardera Sadetina Sarana očigledno nije uspeo. Doduše, Emina ne odustaje i priprema zajedničko putovanje za oktobar, na kome će još jednom pokušati da spoji Natu sa bogatim Turčinom.

Luka osuđen zbog prebijanja Nataše

Foto: Informer

Viši sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je Luka Lazukić osuđen na osam meseci zatvora uslovno sa proverom od tri godine zbog fizičkog napada na Natašu u aprilu 2018. Ovom odlukom su odbijene sve žalbe njegovih advokata i presuda je pravosnažna. Ukoliko Lazukić u roku od tri godine izvrši novo krivično delo ili prekrši meru zabrane prilaska supruzi, aktiviraće se izvršenje zatvorske kazne.

 

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
900867

pre 4 godine

Наћи ће она опет неку овцу са парама. За такве као што је наша Наташа нема зиме. Зна она да су овце за шишање а и искуства јој не мањка. ПРАВДА ЗА ЛАЗУКИЋА!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija