• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

12.09.2019

15:04

ACA LUKAS I SONJA ZVANIČNO RAZVEDENI! U sudnici kao na pijaci! Prštalo perje!

Estrada

ACA LUKAS I SONJA ZVANIČNO RAZVEDENI! U sudnici kao na pijaci! Prštalo perje!

Podeli vest

Aco Lukas i Sonja Vuksanović konačno su se razveli. Njih dvoje su u Trećem osnovnom sudi došli do konačnog dogovora i razveli se

-Zvanično smo razvedeni- kroz osmeh je rekao pevač čim je izašao iz suda! 

-Brak je razveden, pristao je što treba da to okonča. Sve je dogovoreno- rekao je pevačev advokat.  


-Da ne bih dolazio na sud sve sam pristao. Bilo je kao na pijaci, šta može drugačije da bude. Problem su bile pare. Važno je da je sve rešeno - rekao je  folker i dodao da će ćerku Viktoriju videti u ponedeljak. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bila bitnija od estrade

pre 4 godine

isplatio se svaki dinar i jos toliko. Nema tih para . Pogresio je sto je uvodio u drustvo umesto da sedi kod kuce je licne kvalitete nema za promocije sem kao supruga Sad je postala sporedna slepa ulica.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija