• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

19.09.2019

09:48

DEJAN MILIĆEVIĆ SMANJUJE ŽELUDAC! Dosta mu je, ne može više sa dijetama!

Estrada

DEJAN MILIĆEVIĆ SMANJUJE ŽELUDAC! Dosta mu je, ne može više sa dijetama!

Podeli vest

Jedan od naših najpoznatijih fotografa godinama ima problem s kilažom, o čemu je i pričao

Dejan Milićević odlučio je da problem s viškom kilograma reši kod hirurga!

Jedan od naših najpoznatijih fotografa godinama ima problem s kilažom, o čemu je i pričao.

Dejan je pokušao da ishranom i treninzima smanji kilograme, ali, kako je prošle godine završio u bolnici zbog moždanog udara, ne preporučuje mu se da naporno radi. Zbog toga je rešio da pomoć potraži kod hirurga i poručio je svima koji ga prozivaju zbog kilaže da će morati da ućute.

- Uskoro ću hirurškim putem smanjiti obim želuca, pa se već sada pitam da li će, kad postanem zgodan, iko smeti o meni da piše na taj način. Na početku karijere odlučio sam da ne budem samo ime koje stoji uz fotografije i spotove, već da se zna i kako izgledam - rekao je Dejan za Stori.



BOKI 13 U TEŠKOM STANJU! Trpi velike bolove nakon dve neuspešne operacije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija