• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2019

15:34 >> 15:46

DUNJA ILIĆ POKUŠALA DA SE UBIJE, LEKARI SE BORE ZA NJEN ŽIVOT! Umreću, nemam šta da izgubim! POPILA TALBETE, PRONAŠLI JE BEZ SVESTI!

Estrada

DUNJA ILIĆ POKUŠALA DA SE UBIJE, LEKARI SE BORE ZA NJEN ŽIVOT! Umreću, nemam šta da izgubim! POPILA TALBETE, PRONAŠLI JE BEZ SVESTI!

Podeli vest

Pevačica Dunja Ilić uživo na svom Instagram profilu popila je tablete i rekla da želi da umre, posle čega su je pronašli u besvesnom stanju

U jednom trenutku pokazala je i tablete koje je popila, a njeni pratioci su je molili da se unormali i prestane da pravi budalu od sebe.

(FOTO) PROBALA JE DROGU, PILA FLAŠU VISKIJA DNEVNO, SNIMILA PORNO FILM! Šok ispovest kontroverzne srpske pevačice!

- Umirem, plašim se nepoznatog. Molim vas slušajte me, ne pričam ovo da bih bila u centru pažnje. Prestala sam da pijem alkohol pre godinu dana i da uzimam koku. Sad ću da umrem i boli me ku*ac, ako i ne umrem, i tad me boli ku*ac - započela je svoju ispovest Dunja preko Instagrama.

Foto: Instagram/Dunja Ilić

- Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom devojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja i danas verujem da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umreću, ništa nemam da izgubim - rekla je Dunja i potom ispričala kako sumnja u to da su njeni roditelji zaista njeni, te da je usvojena.

 

 

- Rođena sam 1991, ali ne znam da li sam od mojih roditelja. Nisam luda, imam papire da nisam luda. Moja majka je abortirala pet puta, a moju sestru, koju je rodila 1989., neko je ukrao. Ja ću sad da umrem i nema šanse da preživim - ispričala je Dunja, pokazujući tablete za smirenje koje je popila, a onda se osvrnula i na svoj seksualni život.

Foto: Facebook/Dunja Ilić

- Bila sam sa 150 muškaraca, ali nikada nisam imala seks za novac. Nikada nisam ubila nekoga, ali znam za tri ubistva. Bila sam sa opasnim momcima koji su ubijali - rekla je Dunja i završila svoj prenos uživo rečenicom:

(VIDEO 18+) TI SI MRTAV ČOVEK KOJI HODA! Posle izlaska pornića, Dunja se obratila muškarcu koji je pustio snimak

- Ako preživim posle ovoga, biće mnogo veliki blam - i isključila se sa Instagrama. 

Na njenom 'storiju' već nekoliko sati ide pesma Ejmi Vanhaus. 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija