• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.01.2015

22:32

ANA OPTUŽUJE: Beba mi je u opasnosti, policija me je mučila!

Kultura

ANA OPTUŽUJE: Beba mi je u opasnosti, policija me je mučila!

Podeli vest

- U bolnici, u koju su me jedva pustili pod pratnjom milicije, kao i pod pretnjom hitne pomoći da me drže na sopstvenu odgovornost, konstatovane su kontrakcije kao i da je beba u opasnosti - kaže voditeljka

Nakon što se juče pojavila vest o hapšenju voditeljke Ane Mihajlovski Grubin, ona je odlučila da svoju verziju priče otkrije pred kamerama emisije Bulevar “5 do 5″ na B92.

- Istina je da sam se nepropisno parkirala. I to je jedina istina od svega što je naša milicija juče brže bolje pustila u medije kako bi se oprali od svega što su uradili. Kome ću ja dokazati da mi se predstavnik zakona unosio u lice i “mučao”?! Čim sam videla saobraćajce da počinju da sa fotografisanjem, izašla sam i rekla da sam prisutna, da mogu da mi pišu kaznu, ali ne mogu da dižu auto, jer zakon kaže da ukoliko se pojavi vlasnik auto ne može da se diže. U bolnici, u koju su me jedva pustili pod pratnjom milicije, kao i pod pretnjom hitne pomoći da me drže na sopstvenu odgovornost, konstatovane su kontrakcije kao i da je beba u opasnosti - rekla je Ana u telefonskom uključenju za “Bulevar”.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija