• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

01.04.2015

14:56

PROBLEMI SA AKCENTOM Rusi dali Bikoviću tuđ glas u "Bezdušnim"

Kultura

PROBLEMI SA AKCENTOM Rusi dali Bikoviću tuđ glas u "Bezdušnim"

Podeli vest

Ruski film "Bezdušni 2" reditelja Romana Prigunova, nastavak istoimenog hita snimljenog po bestseleru Sergeja Minajeva, stiže 16. aprila u Beograd

Jednu od glavnih uloga u ostvarenju koje zovu ruskim Džejmsom Bondom ili savremenim Evgenijem Onjeginom, ostvario je Miloš Biković, zbog koga na srpsku premijeru najverovatnije dolaze reditelj, velika zvezda Danilo Kozlovski i deo glumačke ekipe.

U ovom delu i dalje pratimo Maksa Andrejeva, koji odlučuje da okrene nov list u svom životu i odlazi na Bali. Ono što ne zna je da ne može zanemariti svoju prošlost. Okolnosti ga teraju da se vrati u Moskvu.

Iako Biković vlada ruskim jezikom, autori su odlučili da njegov glas bude nadsinhronizovan.

- Nisam uspeo da se potpuno oslobodim akcenta i zato su morali da nasnime moje deonice. Verujem da ljudima to neće smetati i da će uživati u filmu - rekao je Biković, koji nije mogao da potvrdi ko će od njegovih kolega doputovati u Srbiju.

Nije neobična pojava da se glumci nadsinhronizuju, tako da u filmu "Sveti Georgije ubiva aždahu" umesto Milutina Miloševića čujemo glas Raleta Milenkovića, umesto Franka Nera u "Banović Strahinji" Miodraga Radovanovića, a u "Sutjesci" je glas Ričardu Bartonu pozajmio Petar Banićević.

Za potrebe snimanja prvog dela filma potrošeno je 2,8 miliona dolara, a ukupna zarada od prikazivanja u ruskim i inostranim bioskopima u svetu bila je deset puta veća.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija