• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.04.2016

07:05

(VIDEO) MRKA ISPIPAO SUZANU MANČIĆ, Bekuta odlepila od ljubomore!

Kultura

(VIDEO) MRKA ISPIPAO SUZANU MANČIĆ, Bekuta odlepila od ljubomore!

Podeli vest

Suzana Mančić se sinoć u TLZP-u našla u ulozi Ane Bekute. Mančićeva je spremala čuveni Anin hit "Kralj ponoći" za koju kaže da je evergrin i da je tužna "svako od nas ima nekog ko nas muči, a stalno zaboravljamo da smo se zaljubili u te nepravilnosti

Usledili su gosti iznenađenja, prvo je na scenu izašla Ana Bekuta, a na fotelji je pored sedeo Mrka. Suzana se potom pridružila Ani koja je nakon zajedničke strofe sela do svog izabrannika.

Naravno, ni Suzana na sceni nije mogla bez svog Mrke, mladog glumca maskiranog u političara. Milutin naravno nije mogao da miruje, pa je izašao na scenu i prigrlio Suzanu, dok je njegov dubler prišao Bekuti. Cela atmosfera ponela je Mrku te ga je Ana u jednom trenutku kroz osmeh prekorila: “Milutine, smiri se”.

ŠOK PRIZNANJE Ana Bekuta: Moj Mrka je prava seks mašina!

- Može Palma u Jagodini da te napravi kao ovog dečka, eto ideje. Suzi, bila si odlična, maske su sve bile savršene večeras - rekao je Ivan.

SUMNJIVA IMOVINA BIVŠEG MINISTRA: Mrka i Bekuta u stanu tajkuna od 450.000 evra!

- Početak numere je bio fascinantan ali onda sam se oduševio i tvojom pojavom i maskom koja je perfektna. Naravno, Mrka je napravio ostatak zabave. Stvarno ste me zabavili, stvarno fenomenalno - objasnio je Vlado.

Suzana kao Ana Bekuta, ep. 06. sez. 03. Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on Sunday, April 10, 2016

Večeras su produkcija, šminka, koreografija, scenografija, sve što spada u to, ovo je bilo vrhunsko veče…Ovo je bio šok za nas, da će se pojaviti i njen pratilac, to nismo očekivali. I da pohvalim Suzi koja je smršala fenomenalno, Suzi, svaka čast - rekla je Brena.

ODAKLE MU PARE? Ana Bekuta: Mrka mi poklanja dijamante i rubine!

- Ana je primer školskog pevanja, sa najlepšim trilerima. Uopšte nije lako pevati kao ona ali Suzana je uspela da nam dočara Anu, što pevanjem, maskom... - rekla je Ana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aeksa

pre 8 godina

šlog još malo dok ima para od puteva i mostova može se praviti švaca samo što ima mnogo neće moći ni potrošiti blago ani i njenom sinu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija