• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

27.06.2016

22:32

(FOTO) SRPSKI UMETNIK SNIMA NOVU KOMEDIJU! Kojo okupio zlatnu generaciju filma!

Kultura

(FOTO) SRPSKI UMETNIK SNIMA NOVU KOMEDIJU! Kojo okupio zlatnu generaciju filma!

Podeli vest

Nikola Kojo u svom novom ostvarenju "Stado" angažovao Vesnu Trivalić, Natašu Ninković, Zorana Cvijanovića i Srđana Žiku Todorovića

Nikola Kojo je okupio zlatnu generaciju srpskih glumaca u svom novom filmu "Stado". Zvezda filma "Mi nismo anđeli" uskoro počinje sa snimanjem satirične komedije u kojoj će glumiti i Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Nataša Ninković, Žika Todorović, Srđan Timarov i drugi.

Upali u kolotečinu

Informer

Kojo je, kao producent ovog projekta, uspeo da na jednom setu okupi naše najtraženije glumce današnjice. On je otkrio da će u novom ostvarenju "Stado" publika imati prilike da vidi kako umetnici zaista žive u Srbiji.

Informer

- To je urnebesna komedija sa elementima satire koja se oslanja na život glumaca i ono što je iza kamere. Nešto iz njihovih privatnih života, kako nastaju njihovi poslovi i uloge - rekao je Kojo u emisiji "150 minuta".

HEROINA VEČITIH STUDENATA! Vesna Trivalić studirala 19 godina!

Timarov: Biće to odličan film

U filmskoj ekipi našao se i Srđan Timarov, koji je oduševljen ovim projektom.
- Veoma se radujem što ću biti deo ekipe filma. Kojo, koji je osmislio sve, nije pravio kompromise kada je okupljao glumačku ekipu. Uživaću u radu, jer je uvek lepo snimati sa dragim kolegama. Gledaoci će svakako imati prilike da pogledaju jedan stvarno dobar film - rekao je Srđan za Informer.

Nikola je objasnio zašto se odlučio da radi na ovom filmu, u kojem će se osim kao glumac, pojaviti i u ulozi producenta.

- Upali smo previše u kolotečinu, idemo sistemu niz dlaku. Počeli smo da radimo isključivo male stvari, ali ne može sve da bude tako - rekao je glumac i dodao da stvari u kulturi treba da se promene.

Deci i pokolenjima

- Moramo da uradimo nekad nešto lepo i veliko, iza čega ćemo stati kao ljudi i profesionalci. Nešto što ćemo ostaviti za sva vremena deci i pokolenjima - izjavio je glumac.

Informer

Satirična komedija bi u novembru trebalo da bude premijerno prikazana u domaćim bioskopima. Gledaoci kraj malih ekrana moći će Kojino ostvarenje da gledaju sredinom marta 2017. godine.

ZAHVALNOST: Miri Banjac uručeno priznanje počasnog građanina Župe!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile prevara

pre 7 godina

dajte i miletu zutom tj cviji koji dinar !!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija