• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

03.09.2016

09:21

KUKAĆEMO MI ZA LEPOM SANJOM! Evo ko će ubuduće voditi "Zvezde Granda"!

Kultura

KUKAĆEMO MI ZA LEPOM SANJOM! Evo ko će ubuduće voditi "Zvezde Granda"!

Podeli vest

Čelnici Grand produkcije navodno su se odlučili ko će se naći u ulozi novog voditelja muzičkog takmičenja

Sanja Kužet, kao što je poznato, neko vreme neće voditi takmičenje "Zvezde Granda", budući da će zbog trudnoće povući s televizije.


(VIDEO) AU, SESTRO! Sanja vodila emisiju BEZ DONJEG VEŠA!

Naime, Saša Popović, direktor "Granda" bacio se u potragu, ali nije našao adekvatnu zamenu za prelepu voditeljku. Pa je na kraju sam odlučio.


(VIDEO/FOTO) RANI RADOVI SANJE KUŽET! Kad ona ljubi, ĐAVO POVILENI!

- Saša je sam doneo odluku da on lično vodi program, a da mu partner u bekstejdžu bude Voja Nedeljković, koji će, kao i dosad, razgovarati s kandidatima i njihovim porodicama - rekao je neimenovani sagovornik iz Granda.

Informer

Navodno, postojala je opcija i da Stanija Dobrojević vodi "Zvezde Granda", ali se od toga odustalo. Inače, Saša Popović ima i te kako iskustvo kao voditelj ovog takmičenju.


(FOTO) LJULJAJ, MALA! Sanja se ubucila, SAD JE JOŠ ŽEŠĆA!

Da podsetimo, direktor Granda menjao je Sanju Kužet i Voju Nedeljkovića u finalnoj večeri "Zvezda Granda", u kojoj je pobedio Ibro Bublin.


SANJA KUŽET ODLAZI NA PORODILJSKO! Voditeljka želi trudnoću bez tenzija i posla!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nesa

pre 7 godina

Narod kaze "stiso dupe za pare" a ja kazem da je dovoljno cicija, i da smatra kao i ja, de su nerealno nerealne plate tih najavljivacica, spikerki i sl., te zato nece da placa za nista.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija