• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iskra/Informer.rs

11.09.2016

11:25

DOBIO ŠTA JE TRAŽIO! Evo kako je Kusturica odgovorio na uvrede Žeraru Depardjeu!

Kultura

DOBIO ŠTA JE TRAŽIO! Evo kako je Kusturica odgovorio na uvrede Žeraru Depardjeu!

Podeli vest

Žerar Depardje, najveći francuski glumac, napao je Emira Kusturicu uoči premijere njegovog filma "Na mlečnom putu", nazvavši ga prevarantom i lažovom. Kusturica mu nije ostao dužan...

- Zamislite kada bih ja rekao za Depardjea - da je raspadnuti alkoholičar, prevarant koji je zbog poreskih olakšica a ne iz ljubavi prema ruskoj kulturi, uzeo ruski pasoš, da je nemoralna drtina koja ne može da izdrži istinu kako Rusi vole moje filmove i muziku koju sviram, kao uostalom i Francuzi.

Emir je potom nastavio.

- Zamislite kada bih ja za Depardjea rekao da se od dopadljivog mladića pretvorio u bačvu i da nema pintera koji bi mogao da zapuši sve rupe na koje curi mešina jedna, da je umesto pi..nja u prvoj klasi "Air Fransa" upravo iza sebe ostavio go.no, kleptoman jedan koji svoje radničko poreklo potvrđuje tako što glasa za Sarkozija a kada završi reklamu za špagete krade posuđe od rekvizitera - piše portal "Iskra".

- Zamislite kada bih ja Depardjea rekao da je sve žene sa kojima je živeo navukao na alkohol i da im je ostavio isto ono što je iza njega ostalo u prvoj klasi "Air Fransa", da nije znao da upravlja motorom nego je na prvoj okuci razbio nos, i da mu je tada pukao mehur i zato piša po avionima i po poznanicima, da su mu iz ruku ispadale guvernale motora kao porodice koje je zasnovao i posle uništio, da su mu od glume ostali samo papirići, kao idioti, koje kači po kolegama jer ne može da upamti tekst tikvan jedan, da li bi to bilo fer? Mislim da ne bi, jer čak kada bih tako mislio, ne bi bilo dobro da to izgovorim - kaže Emir Kusturica, reagujući na žestoke uvrede koje mu je pre dana uputio franacuski glumac Žerar Depardije.

Podsetimo, Žerar Depardje žestoko je napao Emira Kusturicu uoči premijer njegovog filma "Na mlečnom putu" na filmskom festivalu u Veneciji.

- Kusturica je običan pervarant, šibicar, on je fikcija, lažov - rekao je Deperdje za "La Republicu", a onda je nastavio da vređa Kustu.

- Nije popularan, kao što želi da se dokaže. On hoće i da bude Srbin, ali nije. On je jedna mora od lika, sve je kod njega lažno - osuo je paljbu francuski glumac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Подржавамо Кустурицу у целини.

Milan

pre 7 godina

Da taj nemoralni Depardije ima i malo ljdskog integriteta ne bi izgovarao tako pogrdne reci o kolegi iz sveta filma. Ne znam sta je razlog, verovatno ga Kusto nije angazovao da glumi u filmu !

srbija

pre 7 godina

Profesor bi ga angažovao samo ako bi od jednog debelog mogao da iskleše dvojicu pristojnih glumaca :)

livia

pre 7 godina

Jaooo, ovo bese brutalno! Samo fleku ostavi od coveka..

gago m

pre 7 godina

Браво за Кусту,нисам ни сумњао да ће знати одговорити Депардијеу који никада није био ни међу 10 најбољих француских глумаца а камоли најбољи!

Alex

pre 7 godina

Kakav najbolji glumac..... tip je propalica i to zesca luzer. Za njega je Jean Reno izmislio glumu.... on je najbolji francuski glumac svih vremena. A Depardije je obicni raspali alkos sto kaze Kusta. Ne znam samo sta je povod ovome napadu na Kusturicu? mislim da mu Kusta nije hteo dati ulogu u filmu jer ima blizu 200kg i non stop je pijan.....

gagi

pre 7 godina

čekaj te malo,polako,vi o Emiru Kusturici pišete,odnosno govorite iz svoje vizure,sa udaljenosti koja je u stvarnosti između vas i Kusturice,a taman ste toliko daleko od njega da ništa lično ne znate o njemu.Mislim da niko od vas čak nije video gore pomenutog uživo...e pa šta će mo sada...depardje ga lično poznaje,pa velim polako braćo....istina je tu negdje.

zerar

pre 7 godina

Covek koji svoju zemlju izdaje radi benefita izbegavanja placanja poreza proziva coveka koji se u svetskom tendu mrznje prema Srbima istima vraca zarad ispravljanja greske predaka. Ko bude imao jacu medijsku potporu pobedjuje, iako svi znamo gde je pravda. To je vec visevekovna situacija Srbije te je i Kusta I njegova borba sa Zerarom paradigma situacije u kojoj je Srbija.

gordana tarana

pre 7 godina

A nas reziser smrce i pusi dzoju od 80 tih.A o tome ne zelite pisati vec o alkoholu i alkoholicaru.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija