• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

27.09.2016

22:13

DARA NAJAVILA RAT KOLEGINICI IZ ŽIRIJA PINKOVIH ZVEZDA: Teško Aleksandri ako bude pljuvala po narodnjacima!

Kultura

DARA NAJAVILA RAT KOLEGINICI IZ ŽIRIJA PINKOVIH ZVEZDA: Teško Aleksandri ako bude pljuvala po narodnjacima!

Podeli vest

Dara Bubamara poručuje da će žestoko uzvratiti Aleksandri Radović ukoliko bude dirala narodnjačku branšu

Dara Bubamara kaže da će se žestoko obračunati sa Aleksandrom Radović ako bude pljuvala po narodnjacima. Poznato je već da pop pevačica ne podnosi folk melos i koristi svaku priliku da uvredi svoje kolege iz druge branše.

Zato joj je Dara juče na snimanju nove sezone takmičenja "Pinkove zvezde" poručila da bolje povede računa šta priča pred kamerama:

Pevaj ti folk

Rat u najavi
Neću joj ostati dužna ako uvredi mene ili moju muziku
Dara Bubamara

- Aleksandri neću ostati dužna ako uvredi mene ili moju muziku. Sa mnom se nikad ne zna kako mogu da odreagujem... Doduše, mene niko i ne može da uvredi. Lepo ćemo se slagati ako ona bude umela sa mnom. Baš bih volela da čujem nju kako peva neku moju pesmu, i to sa sve trilerima - kaže Dara za naš list.

KEBU ISPALILI ZBOG DARE BUBAMARE Pevač izvisio za mesto u žiriju Pinkovih zvezda!

Ona dodaje da koleginici neće prećutati uvrede i da se neće ustručavati da se svađa i kada su kamere upaljene:

- Šta god da mislim, ja ću to svakako reći, tako da možete da očekujete svašta. Što na um - to na drum. Ja sam takva i neću se folirati.

Kalinić smirivao Miju

Žarko Radovančev

Milan Kalinić je pre početka snimanja emisije smirivao pevačicu Miju Borisavljević, koja će se oprobati kao voditeljka u "Pinkovim zvezdama". Domaćin ovog takmičenja je na bini objašnjavao koleginici kako da vodi program iza scene i pružao joj punu podršku.

 


Ozbiljni pevači

Dara, s druge strane, tvrdi da neće ulaziti u rasprave sa Draganom Mirković, Šabanom Šaulićem i Zoricom Brunclik jer su oni, kako kaže, ozbiljni pevači.

DARA BUBAMARA, POJAČANJE "PINKOVIH ZVEZDA": Ne bih ni mrtva sa Karleušom!

- Ko god da me uvredi, uzvratiću istom merom. Čast izuzecima, Šabanu, Zorici i Dragani, jer su oni velike i prave zvezde. Oni su bili popularni još dok sam ja počinjala karijeru. Njih troje i da mi kažu nešto, ne bih im odgovorila jer ih poštujem - kaže pevačica.

 

Dragana: Dara i Zorica će biti najveće zvezde

Žarko Radovančev

Dragana Mirković smatra da će Dara Bubamara i Zorica Brunclik biti najveće zvezde među članovima žirija.
- Dara i Zorka će biti najzanimljivije publici i samim tim ja neću biti u centru pažnje, što mi je super. Dara uvek priča šta misli, čak i kada to nije dobro po nju, a Zorica je neko ko voli da se šali - kaže Dragana.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Подржавамо Аџић Радојку, у српском народу позната као Бубамара Даринка Кошава са Дунава, у целини целости њеног бујног попрсја, бајног тела, лепог стаса и гласа.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Јел* гледаш ... - слике...?!

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Odavno se nisam tako slatko nasmejao. Deca nam spavaju na ulici a Dara i ostala satorska estrada se raspravlja oko gluposti. Dokle bre Srbijo, dokle tako?

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Подржавамо Аџић Радојку, у српском народу позната као Кошава са Дунава Бубамара Даринка, у целини целости њеног бујног попрсја, бајног трупа, лепог стаса и гласа.

petar

pre 7 godina

mala debela napumpana zaba to je Dara koja nije kompetentna nikome da daje savete u bilo cemu mozda samo u seksu to joj je blisko ostalo cista nula

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija