• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.12.2016

09:28

ZVERKA ZAISTA POSTOJI! Ovo je muškarac po kome je nastao lik iz serije "Seks i grad"!

Kultura

ZVERKA ZAISTA POSTOJI! Ovo je muškarac po kome je nastao lik iz serije "Seks i grad"!

Podeli vest

Žene širom planete uzdisale su godinama za Zverkom, koji je ukrao srce Keri Bredšo, junakinji serije "Seks i grad"

Sada znamo i ko se krije iza njegovog lika i koje bio inspiracija spisateljici Kendis Bušnel.
U pitanju je Kendisina bivša ljubav, publicista Ron Galoti.

Njih dvoje su devedestih bili u vezi oko godinu dana i to je bilo sasvim dovoljno da nastane jedan Zverka.

Kendis je objasnila svojevremeno da je Ron zaslužio svoj nadimak jer je bio harizmatičan, jedan od onih ljudi koje svi primete kada uđe u prostoriju.

Rekla je i da je nekada važio za plejboja, ali i da je imao duge mirne periode. Ron je prilično obavijen velom misterije i o njemu se zna samo da mu se prvi brak završio tragično, a u drugom je sa suprugom proveo 12 godina.

Kendis i Ron nikada nisu ostvarili ono što su Keri i Džon Džejms Preston na platnu, ali njihova ljubav je ostala zabeležena kao inspiracija za jedan od najvoljenijih parova sa ekrana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija