• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.12.2016

12:05

KO JE ZA BIOSKOP? Film "Odmetnik-1" zaradio 523 miliona dolara

Kultura

KO JE ZA BIOSKOP? Film "Odmetnik-1" zaradio 523 miliona dolara

Podeli vest

Film studija "Lucasfilm" - "Odmetnik -1 - Star Wars priča" zaradio je na svetskom nivou 523 miliona dolara, saopštio je danas srpski distributer "Taramaunt"

Ovaj film je i dalje prvi na listama gledanosti u Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji, a gledaoci oduševljeno hrle u bioskope i u prazničnom periodu.

U Srbiji i Crnoj Gori, "Odmetnik -1 - Star Wars priča" je i druge nedelje prikazivanja na prvom mestu, a pojedini fanovi ga gledaju i po nekoliko puta.

(VIDEO) PUTUJEMO U SVEMIR! Večeras premijera filma "Odmetnik 1 - Star Wars priča"

"Odmetnik -1 - Star Wars priča" je prvi samostalni film franšize "Star Wars".

Kad se predsednica "Lucasfilma" i "Star Wars" producentkinja Ketlin Kenedi sastala s Džordžom Lukasom koji joj je izložio svoje planove da nastavi "Star Wars" sagu i snimi epizode sedam, osam i devet, takođe joj je izneo još jednu ambiciju.


"Džordž je odlučio da snima još filmova o sagi, ali je osetio da postoji prilika da se ispriča još priča unutar tog sveta i da se stvore filmovi koji nisu povezani s pričom o Luku Skajvokeru", objasnila je Kenedijeva.

Tako se došlo do ideje da se naprave filmovi koji će upotpuniti nova ostvarenja o sagi, ali će omogućiti Kenedijevoj i ekipi "Lucasfilma" da istraže svet i eksperimentišu s drugačijim stilovima i drugačijim načinima pripovedanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija