• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

12.01.2017

20:37

(VIDEO) IZNERVIRALI ŽIKU I RASTU U JA IMAM TALENAT: Saznajte ko nije uspeo da osvoji simpatije žirija!

Kultura

(VIDEO) IZNERVIRALI ŽIKU I RASTU U JA IMAM TALENAT: Saznajte ko nije uspeo da osvoji simpatije žirija!

Podeli vest

Ovog četvrtka u emisiji "Ja imam talenat", budući roditelji, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nisu krili osećanja prema najmađim takmičarima

Estradni par imao je priliku da upozna talentovanu devojčicu, koja ih je toliko očarala da su odmah poželeli da je usvoje.

Režija, recite roditeljima da mogu da idu kući, ja ovo vodim svojoj kući, ovo je neverovatno - rekao je Rasta, a onda je iskoristio priliku da se fotografiše sa preslatkom takmičarkom.

I Ana je bila oduševljena jednom od najmlađih učesnica najpopularnijeg šou programa na svetu, pa ju je pred kamerama pozvala da pođe sa njom i Rastom u njihov topli dom.

Printscreen You Tube

Takmičari su na različite načine pokušali da šarmiraju žiri, a jedan mladić je na kraju rep pesme izgovorio rečenicu koja je nasmejala sve.

Valja li ovo, Stefane? - upitao je kandidat repera.

 

Фотографија корисника STEFAN (@stefanrasta) дана 20. Дец 2016. у 6:40 PST

Ipak, nekim takmičarima ništa nije pomoglo da osvoje simpatije žirija.

Možda bi pobedio na nekom takmičenju od prvog do četvrtog razreda osnovne škole - bio je oštar Srđan Žika Todorović, a jedan kandidat iznervirao je i Rastu.

Koji kandidati su uspeli da oduševe, a koji da iznerviraju žiri, saznaćete ako ostanete večeras u najpopularniji šou program u regionu, "Ja imam talenat", od 21:15h, samo na Televiziji Pink.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija