• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

13.01.2017

14:31

(VIDEO)POBESNELA TAKMIČARKA U PINKOVIM ZVEZDAMA! Odbrusila Maji, odbila baraž i napustila takmičenje!

Kultura

(VIDEO)POBESNELA TAKMIČARKA U PINKOVIM ZVEZDAMA! Odbrusila Maji, odbila baraž i napustila takmičenje!

Podeli vest

Milionski auditorijum Pink televizije očekuje uzbudljiva epizoda "Pinkovih zvezda".


Pevačica Maja Nikolić poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, pa se njenih oštrih komentara pribojavaju skoro svi učesnici "Pinkovih zvezda" kojima članica žirija želi da udeli dobronamerne savete.

Ipak, postoje i oni koji Majine kritike ne shvataju na pravi način, već podstaknuti njenim komentarom ulaze  i započinju raspravu, što članica žirija ne podržava.

- Draga, ali da si tako pevala kao što si imala hrabrosti da daš repliku - započela je Maja svoje ponovno obraćanje kandidatkinji, nakon već završene rasprave, a onda je usledila nova.

Plavokosa takmičarka je, nakon loših komentara na račun svoje interpretacije, zamolila Maju da zapeva, što je ona odbila.

-Je l' možete vi, draga, da mi otpevate kako mislite da treba? - upitala je takmičarka, posle čega je Nikolićeva rešila da spusti svoju crvenu stolicu.

- Nije bilo, stvarno, ni za jednu stolicu. Eto, to je moje mišljenje, zbog nepoštovanja žirija - rekla je Maja i zauzela početnu poziciju.

printscreen

Milan Kalinić nije znao na koji način da izgladi zategnute odnose između takmičarke i članove žirija, a nakon što je kandidatkinju upitao da li zaista misli da je pevala za najvišu ocenu, ona je saopštila da napušta takmičenje.

- Ja ne želim baraž. Nebitno je šta mislim, ali ne želim baraž - odbrusila je pevačica i napustila glamuroznu scenu.

Kako se završio ovaj sukob u najpopularnijem muzičkom takmičenju u Regionu pogledajte u novom izdanju "Pinkovih zvezda" koje je na programu  u subotu u 21:15.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 7 godina

takmicar je potpuno u pravu ako neko iz zirija nema veze sa pevanjem kao sto je maja onda ne treba ni da ocenjuje dajte u ziri pismene pevace i muzicare a ne ove koji samo svoje pesme na plejbeku znaju pevati.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija