• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: MagazinNina/Informer.rs

19.01.2017

21:35

NATAŠA NINKOVIĆ: Ne dozvoljavam više da mi neko ispira mozak!

Kultura

NATAŠA NINKOVIĆ: Ne dozvoljavam više da mi neko ispira mozak!

Podeli vest

Glumica Nataša Ninković svojom ulogom Natalije Despotović u seriji "Ubice mog oca" oduševila je široke narodne mase

Na pitanje da li se može porediti kvalitet filma danas i pre i šta misli o današnjim filmovima i serijama, te programu uopšte Nataša Ninković je za crnogorski portal Magazin Nina odgovorila:

- Postoje ozbiljni filmski autori, danas se u filmu dešava ono što bi trebalo da se dešava u pozorištu. Pričaju se jake priče, sa skoro ili zaista skoro dokumentarnom glumom, još boljom kamerom. Naravno, ne mislim na holivudske blokbastere, već na autorske filmove i autore poput Kristijana Mundjija, ili Iranskog reditelja Farhadija, turskog Nuri Cejlana… Ima ih još koji nam svojim delima pružaju istinska zadovoljstva. Televizija je poslednjih godina toliko napredovala da je čak u nekim segmentima i prevazišla film raznim serijama koje su briljantne, tako da se stiče utisak da se radi dosta dobrih stvari, ali van ovog prostora. Desi se i ovdje, ali na nivou nekog izuzetka. Što se tiče naših serija, izdvojila bih „Ubice mog oca“, u režiji Gage Antonijevića. Ima mane, ali to je po mom mišljenju zaista dobar posao, na tragu nečega što bi trebali da konačno radimo na televiziji, i manemo se bajki u lepim kostimima. Ne treba televizija samo da leči našu tugu od realnosti u kojoj živimo i da nas zasmejava jeftinim sadržajem. Volela bih i da nas malo edukuje i da nam izazove i krirtičko mišljenje, da progovori o stvarima koje nas muče i zbog kojih ostajemo stalno zaglavjeni u prošlost. A što se tiče programa, ja ih retko gledam jer ne dozvoljavam više da mi neko ispira mozak, da me indoktrinira, da me zloupotrebljava u svakom smislu.

REDITELJ NAJUSPEŠNIJEG SRPSKOG TV KRIMIĆA OTKRIVA: Natalija možda NIJE UBICA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija