• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

25.02.2017

23:57

(VIDEO) U PINKOVIM ZVEZDAMA ZABAVA BEZ PARDONA: Dok su se Zorica i Maja svađale, DRAGANA JE LILA SUZE!

Kultura

(VIDEO) U PINKOVIM ZVEZDAMA ZABAVA BEZ PARDONA: Dok su se Zorica i Maja svađale, DRAGANA JE LILA SUZE!

Podeli vest

I večerašnja emisija "Pinkovih zvezda" prošla je u znaku nastupa talentovanih mladih pevača, ali i svađa ženskog dela žirija
printscreen

Naime, dežurne svađalice Maja Nikolić i Zorica Brunclik, već na samom početku emisije razmenile su nekoliko otrovnih strelica, da bi njihov sukob kulminirao tokom nastupa Siniše Mitrovića. Naime, mladić koji dolazi iz Gračanice predstavio se publici i žiriju pesmom "'Isplači se, biće ti lakše"' od Jašara Ahmedovskog.

 Ti si to otpevao sa jednom jakom emocijom. Takva interpretacija, a ja sam učila od Miroljuba, da je interpretacija nekad mnogo bitnija - bio je Zoričin komentar, koji je isprovocirao Maju.

 

- Meni se nije svidela interpretacija i ne može niko da peva kao Šaban ili kao Dragana ili kao Dara ili kao Maja - rekla je Maja Nikolić što je nasmejalo Zoricu Brunclik.

- Bože, majko moja - prokomentarisala je Zorica.

- Izvini Zorice, da li si ti najbitnija u ovom žiriju? Da nisi u među vremenu postala predsednik žirija, a da mene produkcija nije obavestila, pa treba da ti se obratim za reč? Svira u falšu, Zorica ne može da prođe ni prvi krug Pinkovih zvezda - dok je Maja pričala Zorica je svirala, a publika je negodovala.

- Želim samo da podvučem. Sve uvrede koje Maja upućuje meni idu na čast produkcije koja jedina može da je zaustavi, a ne želi - rekla je Zorice.

- Zorica zaboravlja da smo mi u TV šou programu. Kad god ja pričam, ona meni kaže da je ne prekidam i to kao neka Hitlerova učiteljica. Mene je produkcija pozvala i Zorici treba da bude čast što sedi pored mene - rekla je Maja.

A dok su Maja i Zorica razmenivale otrovne strelice, dotle je Dragana Mirković lila suze.

- Sve ove pesme tako utiču na mene. Hvala ti na ovoj prelepoj pesmi. Obećala sam fanovima da više nikada neću zaplakati u Pinkovim zvezdama. Tako si emotivno to otpevao da meni ništa drugo nije bitno. Ja nemam reči - objasnila je Dragana Mirković takmičaru i dodala kroz suze:

- U toku ovog serijala desile su mi se neke mnogo teške stvari. 

(VIDEO) NIJE MOGLA DA OBUZDA JEZIK! Maja Nikolić u PINKOVIM ZVEZDAMA ISPROZIVALA kolegu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 7 godina

Gledam redovno pevace i Pinkovih zvezda i Zvezda Granda.Veceras su pevaci pinkovih zvezda bili bolji za 3 koplja.Mislim da su odusevili bukvalno sve koji su ih gledali.Stvarno vredi pogledati ceo snimak.

SPONZORUSO

pre 7 godina

Majo postala si.pomalo poznata u rijaliti programu.Vredjas Aleksandru a sad si pocela i Zoricu koja je za tebe institucija.\nZar ne cujes reakciju publike.Sram te bilo.\n

radovan

pre 7 godina

Gledao sam sinoć emisiju i ostao šokiran Majinom ne kulturom i bezobrazlukom. Ta osoba ne zaslužuje ni u reklami da se pojavi a kamo li da gostuje u nekoj emisiji!  Kao da je rasla na ulici bez roditelja i dana škole! Više nego odvratna ličnost!n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17