• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

08.07.2017

20:39

OTKRIVAMO DETALJE NAJPOPULARNIJEG DOMAĆEG KRIMIĆA! Marko Janketić: Vukov i moj odnos će se promeniti u "Ubicama"!

Kultura

OTKRIVAMO DETALJE NAJPOPULARNIJEG DOMAĆEG KRIMIĆA! Marko Janketić: Vukov i moj odnos će se promeniti u "Ubicama"!

Podeli vest

Marko Janketić kaže da će druga sezona serije "Ubice mog oca" biti još uzbudljivija i da će se njegovo prijateljstvo sa Vukom Kostićem naći na ispitu

Junak serije "Ubice mog oca" Marko Janketić otkriva da će se u drugoj sezoni popularnog krimića njegovo prijateljstvo sa Vukom Kostićem promeniti nagore. Janketić, koji u "Ubicama" tumači lik inspektora Mirka Pavlovića, ističe za Informer da će u nastavku serije akcenat biti bačen i na njegov privatan život i da će doći u iskušenje da prevari suprugu.

Druga žena

Više akcije
Biće mnogo više akcije i "mesa" u drugoj sezoni "Ubica mog oca"
Marko Janketić

Dva najbolja prijatelja u "Ubicama", inspektori Aleksandar Jakovljević i Mirko Pavlović, promeniće svoj odnos iz korena.

- Odnos između Aleksandra Jakovljevića, kog igra moj kolega Vuk Kostić, i Mirka se menja. Serija ulazi u dublje sfere društva - estrade, kriminala, politike, policije... Miks svega što je autentično za naše društvo - priča Janketić i dodaje:

Novak Đurović

- Scenario za drugu sezonu je napisan da bude još dinamičniji i uzbudljiviji. Mnogo više akcije, "mesa" koje voli publika. Lik kojeg tumačim imao je zapažen prostor u prvoj sezoni, a imaće i u drugoj, gde se otvaraju aspekti njegovog privatnog života. Biće više scena sa njegovom ženom, a pojaviće se i druga, ali ne bih da otkrivam da li će biti neveran supruzi.

DRUGA SEZONA "UBICA MOGA OCA" OD OKTOBRA! Počelo snimanje nastavka kultne krimi-serije!

Novak Đurović

Marko je odlično odigrao ulogu inspektora i pobrao sve simpatije publike kraj malih ekrana, ali ističe da nikada ne bi mogao da se bavi tom profesijom.

Policajci vode pasji život

Marko kaže da nikada ne bi mogao da se bavi poslom koji radi njegov lik u "Ubicama mog oca":
- Nisam bio u akciji sa policajcima, ali su mi pričali kako sve to izgleda. Zaključio sam da ti ljudi vode pasji život i da je njihov posao težak i stresan - ističe Janketić.

- Ne bih imao stomak za taj posao, naročito ne na krvnim i seksualnim deliktima. To sam shvatio dok sam se spremao za ovu ulogu. Strašne scene zatičete. Često ti je glava u torbi. Ali užasno mi je uzbudljivo da tumačim lik koji se time bavi - kaže mladi glumac.

Uneo se u ulogu

Naš sagovornik objašnjava koliko se ozbiljno pripremao za svoju ulogu.

- Imao sam sreću da je scenario jako dobro napisan, jer Nataša Drakulić i Gaga Antonijević imaju saradnike iz policije koji su pomagali da sve bude što verodostojnije. Takođe, imam prijatelje koji se bave tim poslom i provodio sam neko vreme sa njima. Zato sam lako mogao da se unesem u ulogu - naglašava Janketić.

Voleo bih da glumim sa tatom

Marko Janketić kaže da mu je velika želja da zaigra rame uz rame sa svojim ocem, proslavljenim glumcem Mihailom Mišom Janketićem.
- Tata mi daje sugestije, a imamo i zdrave rasprave. Ponosan je na mene, ali ne zato što sam uspešan ili neuspešan glumac, već zato što sam mu sin. Želja mi je da, dok je tata još u snazi, zajedno igramo u nekom projektu - priča Marko i otkriva da mu otac kao detetu nije dozvoljavao da bude u svetu odraslih.
- Miša mi nije dozvoljavao da sedim i da se družim sa njegovim kolegama. Kod njega se zna gde u kafeu pozorišta sede glumci, gde gosti, a gde deca. Na kraju moraš da zaslužiš pravo da sediš i pričaš sa nekim ljudima. Više sam viđao glumce kada sam odlazio u pozorište nego što su nam oni defilovali kroz kuću. Miša nije mnogo mešao porodicu sa poslom - kaže mlađi Janketić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17