• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.01.2018

16:03

(FOTO) OVAKO IZGLEDA "NOVO JUTRO" NA TV PINK! Dea i Sarapa imaju proveren recept za buđenje!

Kultura

(FOTO) OVAKO IZGLEDA "NOVO JUTRO" NA TV PINK! Dea i Sarapa imaju proveren recept za buđenje!

Podeli vest

Milionski auditorijum navikao je da dan započinje upravo jutarnjim programom TV Pink, a 15. januara predstavljen je novi koncept pod nazivom "Novo jutro". Svakog dana od sedam do jedanaest časova, građani Srbije dobijaju sve pravovremene i objektivne informacije od uigranog voditeljskog para, Dee Đurđević I Predraga Sarape

Posle samo pet dana emitovanja, po podacima agencije za merenje TV gledanosti Nielsen, broj gledalaca jutarnjeg programa porastao je za više od 50%, a grupi od 18 do 49 godina starosti, broj gledalaca se duplirao. Evo recepta koji je promenio buđenje uz Pinkov program.

Promo

Osim najaktuelnijih vesti iz zemlje i sveta, u jutarnjem programu "Novo jutro" gledaoce očekuju dobro poznate rubrike - "Saveti lekara", "Prelistavanje dnevne štampe", "Tema jutra", "Saveti advokata"; i "Razgibavanje".

Promo

Jutarnji program osvežen je i novim rubrikama - "(Ne)zapaženo" koja se bavi društvenim temama o kojima se priča ili pak onima koje zavređuju više naše pažnje. Rubrika "Pod reflektorima" posvećena je glumcima a "Hit jutra", gostovanju pevača najnovijih izdanja. "Novo jutro" donosi i uključenja iz gradova širom Srbije - Niša, Novog Sada, Kraljeva, Čačka, Zaječara, Valjeva i naravno Beograda - kroz koja će gledaoci dobiti sve važne servisne informacije za ostatak dana.

Promo

Novitet u jutarnjem programu "Novo jutro" je i lutajući reporter, Filip Maksimović, kog je publika već imala priliku da upozna kroz vrlo karakteristična uključenja sa terena. Ne propustite novi jutarnji program, "Novo jutro" sa voditeljskim tandemom Deom Đurđević i Predragom Sarapom, svakog radnog dana od sedam do jedanaest časova samo na TV Pink!

Promo


Promo





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DUŠAN

pre 5 godina

GDE MOGU DA POSTAVIM NEKA PITANJA PINKU ILI SARAPI JUTARNJEM PROGRAMU HVALA DUŠAN

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija