• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo/Informer.rs

23.01.2018

15:46

(FOTO) Zbog ovoga je jedna od NAJLEPŠIH turskih glumica prihvatila ulogu MUŠKARAČE u seriji ĆERKE!

Kultura

(FOTO) Zbog ovoga je jedna od NAJLEPŠIH turskih glumica prihvatila ulogu MUŠKARAČE u seriji ĆERKE!

Podeli vest

Atraktivnu tursku glumicu, Deniz Bajsal, publika u regionu trenutno ima priliku da gleda u hit turskoj seriji "Ćerke", koja se emituje na TV Pink. Deniz je dobila ulogu Faziletine starije ćerke, Hazan Čamkiran, koja ne želi da se pokori majčinim željama o bogatstvu

Hazan je tvrdoglava devojka, koja drži do svojih principa, što je presudilo da lepa Deniz prihvati ulogu, muškarače koja je potpuno suprotna njenoj ličnosti.

- Ova uloga me je oduševila, Hazan je devojka koja nikad nije pokazala svoju ženstvenost, a sve to je prouzrokovao loš odnos sa majkom, Fazilet. Mnogo je propatila u životu. I Hazan mašta o lagodnom životu za svoju porodicu i sebe, posebno zato što je odrastala bez oca, ali ne dozvoljava da njena majka zna za te snove - rekla je nedavno popularna turska glumica. 


Osim uloge Hazan, Deniz je bila oduševljena i neobičnim scenarijom serije "Ćerke", a da se i publici dopala govore i visoki rejtinzi u Turskoj, a sada i u Srbiji.

????‍????‍???? #fhk

Објава коју дели Deniz Baysal (@denizbaysal_) дана 7. Сеп 2017. у 7:36 PDT


- Serija "Ćerke" ima sve, sa jedne strane veoma tužne i potresne scene, a sa druge strane neke situacije gledaoce nasmeju do suza. Serija prikazuje situacije koje se događaju i u stvarnom životu. Bila sam mnogo uzbuđena kada sam dobila ulogu. Odlično se slažem sa Nazan Kesal, koja igra moju majku Fazilet, i sa Afrom Saračoglu, koja glumi moju mlađu sestru Edže. Imamo sjajnu energiju na snimanjima, i nadam se da smo to preneli na publiku. Ekipa koja radi na seriji je mnogobrojna, ali nam to nije smetalo da ostvarimo odličan odnos, kao porodica. Zanimljivo je da se radnja ne vrti samo oko Fazilet i njenih ćerki, to se menja iz epizode u epizodu. Mnogo obrta i neočekivanih raspleta - objasnila je Deniz.


Da li će Deniz uspeti da do kraja ostane dosledna svojim principima i da li će popustiti pred Sinanovim udvaranjem, saznaćete ako budete uz seriju "Ćerke", svakog dana od 20 časova, samo na TV Pink!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija