• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.05.2018

14:31

KLADIONICE DRASTIČNO OBORILE KVOTU NA SRPSKOG PREDSTAVNIKA! Evo kako se KOTIRA Balkanika pred sutrašnje finale Evrovizije!

Kultura

KLADIONICE DRASTIČNO OBORILE KVOTU NA SRPSKOG PREDSTAVNIKA! Evo kako se KOTIRA Balkanika pred sutrašnje finale Evrovizije!

Podeli vest

Finale Evrovizije biće održano u subotu uveče, a plasman je izborila i Srbija koja je sinoć, u drugoj polufinalnoj večeri, imala spektakularan nastup koji nas je odveo do finala

Kao i u polufinalu, gde su nastupali pod rednim brojem tri, naši predstavnici "Sanja Ilić i Balkanika" u subotu će se predstaviti u prvom delu finalne večeri Evrovizije.

Žrebom je odlučeno da će naša zemlja nastupiti deseta, a nakon dve polufinalne večeri došlo je i do promena kada je reč o prognozama kladionica.

Iako im nisu predviđali prolazak u finale, Sanja Ilić i Balkanika demantovali su te prognoze. Iako nam i dalje daju veoma male šanse za pobedu, kvota na kladionicama se ipak smanjila, pa je sa 401 pala na 301.

Najveći favorit za pobedu i dalje je Kipar, a od balkanskih zemalja u finalu ćemo, pored Srbije, gledati i Sloveniju, Albaniju i Bugarsku, budući da je Crna Gora sinoć ispala.

Hrvatska i Makedonija ispale su u prvoj polufinalnoj večeri.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Tradicija je na nasoj strani...Setimo se samo Joksimovica i Marije Serifovic...!?

Stan Collymore

pre 5 godina

301? Pa mi smo totalni autsajderi.....kakvo obaranje kvota? Ne lazite narod da smo sad favoriti!!!!

Miki

pre 5 godina

Ako budemo u prvih 10 bice ekstra. Ali i sam ulazak u finale je super, mislio sam da nemamo gotovo nikakve sanse.

Mario

pre 5 godina

Uspeli su da dorade nastup i prenesu emocije i kulturu. Moguće je da budemo i među prvih 5. U svakom slučaju treba biti ponosan na nastup naših umetnika.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija