• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.07.2018

08:52

OČEKIVANO? "Igra prestola" ima najviše nominacija za nagradu Emi

Kultura

OČEKIVANO? "Igra prestola" ima najviše nominacija za nagradu Emi

Podeli vest

Televizijska serija kablovske kuće HBO "Igra prestola" sa 22 nominacije vodi u broju nominacija za američku nagradu Emi, a za njom slede "Zapadni svet" i "Sluškinjina priča"

Serija zasnovana na romanima Džordža R.R. Martina već je dva puta osvojila nagradu Emi za najbolju dramsku seriju, podseća AP.

Ipak, ove godine suočiće se s teškom konkurencijom imajući u vidu da je "Zapadni svet", čija se radnja odvija u zabavnom parku na divljem zapadu naseljenom andorid domaćinima, dobio je 21 nominaciju, a "Sluškinjina priča", koja govori o distopijskoj budućnosti, 20 nominacija. 

Serija "Atlanta" Donalda Glovera vodi u kategoriji za najbolju komediju sa 16 nominacija. 

Sitkom "Rozen", koji je otkazan zbog rasitičkog tvita glumice Rozen Bar, dobio je samo jednu važnu nominaciju - Lori Mekalf je nominovana za najbolju sporednu glumicu. 

Sa 21 nominacijom može da se pohvali skeč komedija Lorna Majklsa "Uživo subotom uveče", koja je ismevala i administraciju američkog predsednika Donalda Trampa. 

Nagrade Emi biće dodeljene 17. septembra. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija