• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.09.2018

17:33

(VIDEO) NIJE MOGLA DA OBUZDA EMOCIJE! Zbog njega se Teodora Džehverović rasplakala u emisiji MAGAZINU IN!

Kultura

(VIDEO) NIJE MOGLA DA OBUZDA EMOCIJE! Zbog njega se Teodora Džehverović rasplakala u emisiji MAGAZINU IN!

Podeli vest

Sanja Marinković će ove subote od 17 časova na TV Pink, u svojoj autorskoj emisiji "Magazin In" ugostiti pevačice Teodoru Džehverović, Anu Sević, Draganu Mirković i Lepu Lukić, glumice Suzanu Mančić i Suzanu Petričević, kao i glumca i trenera za lični razvoj Sinišu Ubovića

Kako Siniša drži seminare o ličnom razvoju i radu na sebi, u emisiji je njegovo izlaganje rasplakalo Teodoru Džehverović.

TV Pink

- Pronašla sam se u ovome, ja sam to doživela i kao mala, iako i sada nemam neko životno iskustvo i nemam godine - rekla je Teodora.

U ovonedeljnoj emisiji Sanja je sa gostima razgovarala o današnjim ženama, s obzirom na to da su kroz istoriju hvaljene taktičnost, odmerenost, lepota, pamet i uzdržanost srpskih gospođa i gospođica.

TV Pink

Nekada su bile Milunka Savić, Milena Marić, kraljica Natalija ili Jovanka Broz, a Sanjine gošće će ove subote u "Magazinu In" pričati o tome ko su danas simboli hrabrih i mudrih žena, i šta nedostaje damama u Srbiji.

- Devojke nemaju dostojanstvo, nemaju samopoštovanje - smatra Teodora, a Siniša je posavetovao sve žene:

TV Pink

- U svakoj ženi živi ona najsrećnija, samo je važno da joj dozvoli da izađe na površinu - rekao je Ubović.

Dragana Mirković je zahvaljujući svojoj višedecenijskoj karijeri stekla veliku popularnost, ali i bogatstvo, međutim, kako sama kaže, to je nije promenilo i ostala je veoma prizemna.

TV Pink

- Ja živim u narodu, znači ja ne živim sa zlatnom kašičicom u ustima - rekla je folk zvezda.

Ana Sević je prvi put kod Sanje u emisiji progovorila o razvodu od Darka Lazića, sa kojim ima ćerku Lorenu.

- Rastali smo se, i prosto, sve je to život, ja sam to tako prihvatila - objasnila je Ana kako se osećala kada je donela ovu veliku životnu odluku.

TV Pink

Suzana Mančić se nedavno udala za svog dugogodišnjeg partnera Simeona, a u "Magazinu In" je otkrila detalje sa venčanja.

- Sama sam vozila, sama sam se obukla, sama sam napravila frizuru, Teodora me je našminkala, a u gepeku je bio pas sa leptir mašnom - rekla je Suzana.

Šta su još Sanjini gosti otkrili o sebi, saznaćete u emisiji "Magazin In" u subotu 8. septembra od 17 časova na TV Pink!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija