• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2018

12:27

(VIDEO) DARKO LAZIĆ I ANA SEVIĆ SA NOVIM PARTNERIMA! Ekskluzivan snimak u emisiji “Paparazzo lov”

Kultura

(VIDEO) DARKO LAZIĆ I ANA SEVIĆ SA NOVIM PARTNERIMA! Ekskluzivan snimak u emisiji “Paparazzo lov”

Podeli vest

Nova epizoda zabavnog programa "Paparazzo lov" u sredu od 22 sata na TV Pink otkriva neke nove ljubavi, prati rastavljene parove, ali i donosi ekskluzivne snimke naših javnih ličnosti u situacijama koje bi oni najradije zaboravili

“Paparazzo lov” je napravio uporednu ljubavnu priču bivših bračnih partnera - Ane Sević i Darka Lazića. Kako izgledaju njihovi novi izabranici i kako sa njima provode vreme, prikazaće najnoviji paparaco snimci, koji otkrivaju i zbog čega je Darko Lazić uveo dodatnu pratnju kada ide na javna mesta.

Ekipa emisije je i protekle nedelje locirala bivši bračni par - Kiju Kockar i Slobodana Radanovića i zabeležila u kakvim su se situacijama našli.

Tu su i prvi zajednički snimci Anabele i Andreja Atijasa nakon optužbi koje je Anabela iznela na račun svog partnera, kao i snimci njene ćerke Lune sa grčkog primorja.

Videćete još jednu učesnicu prve zadruge - Marija Anu koja se na bazenu dodirivala sa drugaricom. Osim toga, paparaci donose i urnebesne zabeleške folk legende Bore Drljače dok se bez supruge udvara drugim damama, ali i koliko se nespretno presvlači na plaži. Takođe, videćete i nove porodične snimke Jovane i Željka Joksimovića u zajedničkoj šetnji.

Budite i ove srede od 22 sata uz TV Pink i emisiju “Paparazzo lov”, koju vodi Ana Pendić Radoš.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija