• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

25.11.2018

13:50

KAKO NAJLEPŠI PAR DOMAĆE SCENE PROVODI PETAK VEČE?

Kultura

KAKO NAJLEPŠI PAR DOMAĆE SCENE PROVODI PETAK VEČE?

Podeli vest

Svaka generacija ima glumački par koji se svojim talentom, harizmom i lepotom istakne i obeleži čitav jedan period na televiziji, filmu i daskama koje život znače

Poslednjih godina sasvim sigurno to su Tamara Dragičević i Petar Benčina, koji iako se nisu često ukrstili kao filmski partneri na malom ili velikom ekranu, u privatnom životu su i te kako skladni emotivni partneri.

Foto: N. Dimić

Pretpostavili biste da mladi par koji trenutno tokom nedelje gledamo u dve najpopularnije domaće TV serije, i u hit predstavama nema previše vremena za izlaske, ipak ovog petka uspeli su da posle predstave nađu malo vremena samo za sebe i uživaju na IQOS 3. žurci u centru Beograda.

Kasnije su im se pridružile i kolege i prijatelji, a osmesi na licima jasno govore zašto su Tamara i Petar brzo postali omiljeni glumački par domaće publike.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija