• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

11.01.2019

08:29

(VIDEO) VRAČARA USRED EMISIJE ŠOKIRALA MILOMIRA MARIĆA: Imaš ljubavnicu, PET GODINA JE MLAĐA OD TEBE!

Kultura

(VIDEO) VRAČARA USRED EMISIJE ŠOKIRALA MILOMIRA MARIĆA: Imaš ljubavnicu, PET GODINA JE MLAĐA OD TEBE!

Podeli vest

Ruža Petrović progovorila i o Arkanu, ruskoj mafiji, kako je preživela udar groma...

Da se čuvaš od muškaraca koji su snažniji od tebe. Imaćeš prpu u martu mesecu. Ali izvućićeš se. Ne gnječe te to direktno u grudi nego politički iza leđa, kurvinski... A ti si taj što sve izneseš na sto a oni ti kopaju jamu iza leđa. Imaćeš neki sud, pričala je Ruža Petrović Milomiru Mariću dok mu je gledala u dlan.

Tebe čuva tvoja slava ali nemaš vremena da radiš kako običaji nalažu... Ali tog dana moraš. Majka Božija te čuva puno, nastavila je baba Ruža a onda postavila Mariću pitanje i totalno ga zbunila.

- A šta ti žena radi? Gde ti je ljubavnica?

- Nemam ljubavnicu.

- Ma nemoj da mi pričaš, žene se vrte oko tebe kao vreteno oko vune

- Nemam nijednu ljubavnicu.

Foto: cdm.me

- Ja ti kažem da ima. Ima jedna kidisala, pet godina mlađa od tebe. A jedna stara te ocedila ko krpu. Jurila te, jurila, a ti samo karijera i karijera... Nisi imao kad. A boga mi star si se oženio.

- Gleda neki da ti ugasi ovo. Državni problem imaš, pritiskaju te.

Država je protiv mene? Kako da se odbranim od države?

- Ništa... - odgovori mu baba Ruža.

Baba Ruža je, kako tvrdi, vračara, a u emisji Goli život je otvorila dušu i ispričala svoju životnu priču.

UDAR GROMA I NATPRIRODNE MOĆI

Mene je grom udario kada sam imala 11 godina i tada sam shvatila da sam vidovita. Onda su me zakopali u pesku. Probudila sam se posle udara u pesku...

Tad kad sam bila u nesvesti javio mi se deda i on me vukao na onaj svet. Ali ja nisam htela. Sećam se tunela, svetlosti.

NEVINOST I ILUZIJE

Dok sam bila čista, dok nisam imala odnose sa muškarcima onda sam više razgovarala sa mrtvima. Dok si čist onda imaš više iluzija... Posle kad se udaš to se sve pokvari.

Ja sam ovu svoju moć nasledila od babe. Vlaška magija može sve - od ništa sve i od sve ništa. Ne bacaju se čini rukama već glavom. To se radi mislima, telepatski. Ali ne mora magija da uspe kod svakog. Čovek ima levu i desnu stranu, jedna božija jedna đavolova. A niko nije video ni Boga ni đavola nego čoveka. Čovek je sam sebi sreća, sam sebi nesreća.

ZAŠTO SE MLADE DEVOJKE NE UDAJU

I CIA i Rusi su se bavili magijom. Posebno su se Rusi bavili parapsihologijom.

Ovim poslom se bavim ali više kažem prokletstvo nego u crna magija. To se danas moderno kaže - crna magija. Najveći grešnici su oni koji ubiju i koji učine preljubu u svojoj familiji, kad ogovaraš mrtve, bolesne...

Danas mlade devojke neće da se udaju jer pod jastukom imaju ajfon. Ajfon je najveći ljubavnik našim devojkama.

Vlajne su paklene ljubavnice. I Vlasi su veliki ljubavnici.

Prvi put sam rođena u crnačkoj zemlji, drugi put sam rođena kao grofica u ruskoj zemlji i treći put sam rođena u ovoj zemlji.

O ARKANU I RUSKOJ MAFIJI

Arkan nije bio zao ko što se danas priča. Upoznala sam ga u Holandiji. Arkanovi ljudi tamo u Holandiji su bili kršni, mladi. Znala sam da su pljačkali banke, zlatare.

Foto: Informer arhiva

A poznavala sam i prijatelje Ljube Zemunca.

Ruske mafijaše sam upoznala preko ovog posla. Tražili su mi da im svašta gledam. Veoma su sposobni ljudi. Neki padnu, neki se podignu. Kad se srušio Berlinski zid oni su krenuli ko kerovi u Zapadnu Evropu.

KLIJENTKINJA SA KOJOM JE IMALA NAJVIŠE PROBLEMA

Jedna iz Bosne je tražila da joj napravim da se uda za jednog glumca. Donela mi i isečak iz novina. Ona je sve živo prodala da bi se udala za tog glumca. I na kraju ga nije upoznala... Otišla je posle u Banjaluku i postala policajka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Jedan običan se*ator od novinara.Marica za sve.....

Mikica

pre 5 godina

Toliko odvratan covek da je to strasno.Bas mu pase ova Ruza.Isti su.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija