• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2019

14:41

DOK PRIPREMA VELIKE KONCERTE, MARIJA ŠERIFOVIĆ PATI ZA ŠABANOM! “AmiG show” donosi njenu ispovest u utorak od 23 časa na TV Pink

Kultura

DOK PRIPREMA VELIKE KONCERTE, MARIJA ŠERIFOVIĆ PATI ZA ŠABANOM! “AmiG show” donosi njenu ispovest u utorak od 23 časa na TV Pink

Podeli vest

I ovog utorka, 26. februara od 23 časa, Ognjen Amidžić će sa gostima napraviti dobru atmosferu u studiju TV Pink i napraviti još jedno izdanje emisije “AmiG show” nezaboravnim. Ovoga puta stižu mu tri pevača – Marija Šerifović, Dženan Lončarević i Edita Aradinović, i novinarka i pisac Vesna Dedić

Mnogo povoda za radost ima Marija Šerifović ovih dana zbog rasprodatih koncerata, a opet, kako i njena turneja nosi naziv - “Druga strana ploče”, postoji tuga koja ne jenjava. Odlazak Šabana Šaulića veoma je potresao našu pevačicu, pa će u emisiji izneti deo sećanja na “kralja narodne muzike” uz koga je odrastala, od koga je učila. Šaban je Mariju nazivao svojom najboljom koleginicom. Da li joj tuga teško pada u pripremi velikih koncerata u Beogradu i Novom Sadu ili joj daje dodatni motiv, otkriće Marija u emisiji.

SNIMA SE FILM O ŠABANU ŠAULIĆU! Biće prikazani nepoznati detalji o tragičnoj smrti kralja narodne muzike!

 

Govoriće ona i o svojim iskustvima sa izbora za “Pesmu Evrovizije”, jer u studiju će biti Dženan
Lončarević, čija je balada “Nema suza” jedna od najbolje kotiranih pred finale “Beovizije”.
Otkriće Dženan kako doživljava ovu tužnu, antiratnu pesmu i kakva su njegova očekivanja pre
svega na “Beoviziji”, a potom i od eventualnog odlaska u Tel Aviv na veliku scenu gde će se
birati najbolja pesma Evrope.

Foto: Informer

 

Gošće Ognjena Amidžića su i Edita Aradinović, bivša članica "Ministarki", koja će otkriti sve dobre i loše strane solo karijere na koju se odlučila pre tačno godinu dana, kao i Vesna Dedić, čuvena novinarka čiji romani drže sam vrh liste najprodavanijih knjiga u Srbiji.

Foto: informer.rs

 

Naravno, Ognjen je i ovoga puta pripremio izazove za svoje goste, zanimljive igre i najluđa
pitanja, i zato ne propustite novo izdanje emisije “AmiG show” u utorak od 23 časa na TV Pink.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija