• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf.rs

10.03.2019

11:17

OVO JE ISTINA I NAJVEĆA ŽIVOTNA LEKCIJA! Oglasio se Slavko Beleslin posle incidenta na parkingu

Kultura

OVO JE ISTINA I NAJVEĆA ŽIVOTNA LEKCIJA! Oglasio se Slavko Beleslin posle incidenta na parkingu

Podeli vest

Jedan od najpznatijih srpskih voditelja Slavko Beleslin od petka ujutru je u žiži javnosti zbog incidenta u noći četvrtak na petak, u Karađorđevoj ulici u Beogradu

Slavko je, tom prilikom, nakon rasprave sa radnikom Parking servisa šakom lupio u staklo koje se polomilo, nakon čega je otišao sa lica mesta, ali se potom na isto i vratio kako bi sačekao policiju.

Beleslin, kojem je to prvi ispad u višegodišnjoj voditeljskoj i novinarskoj karijeri, u ekskluzivnoj izjavi za Telegraf sa knedlom u grlu sa ljudima je podelio da mu je žao zbog onoga što se dogodilo. Beleslin se izvinio gospodinu koji je doživeo neprijatnost, a potom je zaključio i da je naučio mnogo iz onoga što se dogodilo.

- Dragi moji, zaista nisam mislio da postoji potreba da se oglašavam zbog incidenta na parkingu, ali naslovne strane određenih novina su me naterale da kažem šta je istina - počeo je Beleslin vidno potresen.

- Istina je da sam zbog besmisleno malog iznosa koji sam obećao da ću doneti kasnije bio sprečen da napustim parking, zbog čega sam ušao u verbalni sukob sa povišenim tonom. Istina je da je čovek samo pošteno radio svoj posao i da se, na onome što će uslediti, pre svega njemu izvinjavam. Istina je da sam tokom rasprave udario o vrata na kojima je staklo, na moje ogromno iznenađenje, u tom trenutku puklo. Istina je da mi nije bilo ni na kraj pameti da tako nešto uradi ili da se tako nešto uopšte može dogoditi. Istina je da sam u tom trenutku uništio tuđu imovinu i da sam znao u tom trenutku da moram da preuzmem odgovornost - nastavio je Beleslin.

- Istina je da sam tada pušten da odem sa mesta incidenta, ali da sam se namerno vratio nakon nekoliko minuta upravo da bih sačekao policiju i priznao krivicu za materijalnu štetu. Istina je da je policija veoma ljubazno uradila svoj posao i napravila zapisnik o događaju. Istina je da ne postoji, ili bar ja ne znam za nju, bilo kakvu krivičnu prijavu. Istina je da sam se odmah ujutru, za nekliko sati, vratio na mesto incidenta sa iskrenom željom da se izvinim zaposlenima i nadoknadim štetu. Istina je da sam tim povodom na raspolaganju zaista ljubaznim ljudima iz Parking servisa i istina je da se veoma, veoma kajem. Dakle, istina je i da nijedno ljudsko biće nije fizički povredilo drugo ljudsko biće - objašnjava Slavko za Telegraf.rs.

- Upravo zbog ovog poslednjeg, a zbog pisanja raznih medija, molim sve kolege da vrate događaj u okvire koji mu pripadaju. To jeste bila parking čarka sa povišenim tonom i veoma nespretnim i neželjenim ishodom, ali to je sve. Dakle, etiketiranje mene kao nasilnika prevazilazi okvire dobrog ukusa i samog događaja. Takođe, molim vas da osobe iz moje prošlosti, koje nemaju nikakave veze sa ovim događajem, ostavite da mirno žive svoje živote. Uostalom, znamo se svi više od 20 godina - nastavio je Slavko.

- Nasilje je toliko iznad univerzuma u kojem ja živim da imam, bukvalno, fizičku neprijatnost da izgovorim da ga osuđujem jer se to, jednostavno, podrazumeva - nastavio je Beleslin.

- Nakon ovog incidenta sam primio možda i najveću lekciju u životu, a vas drage i dobre ljude molim da primite najiskrenije moje izvinjenje. Hvala vam na divnim porukama podrške, a mi se vidimo uskoro. Hvala - zaključio je Beleslin.

EVO ZAŠTO SE BELESLIN ODVALIO OD ALKOHOLA I RAZBIO KUĆICU PARKING SERVISA! Uoči incidenta bio na splavu u Zemunu IZ STVARNO GROZNOG RAZLOGA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kalimero

pre 5 godina

Mislim da je Slavkovo izvinjenje iskreno i verovatno je to uradio jer je bio u jako alkoholisanom stanju. Elem, upravo ta činjenica nas dovodi do novog PREKRŠAJA, vožnja pod uticajem alkohola, koji povlači ozbiljne konsekvence. Nadam se da je zaista ozbiljno shvatio šta je i kakvu glupost je uradio i da to neće više ponoviti. Ne sećam se da je do sada imao ovakve ispade tako da mu ja verujem, ljudski je grešiti ali i ljudski je oprostiti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Magazin

Džet set

Srbija