• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.04.2019

23:26

LJUBAVNI TERAPEUT! Zoki Šumadinac otkrio šta je potrebno za dobru vezu!

Kultura

LJUBAVNI TERAPEUT! Zoki Šumadinac otkrio šta je potrebno za dobru vezu!

Podeli vest

Zvezda “You Tube-a”, pevač Zoran Petrović poznatiji kao Zoki Šumadinac gost je u emisiji “Kontravizija” Lava Pajkića koja će se emitovati na televiziji “Pink” u nedelju od 19.15 časova.

Zoki, kog je proslavila pesma “Autotjun” tvrdio je da je nakon dve kliničke smrti dobio posebne moći zbog čega otkriva da zna i pravu formulu za uspešnu vezu:

- Za uspešnu vezu neophodno je da volite sebe najviše – između ostalog tvrdi Zoki Šumadinac, koji je za kratko vreme postao internet senzacija otkriva i kako posedovati “antistres”, ali i kako je došlo do saradnje sa MC Stojanom.

O čemu je još ekscentrični Zoki pričao, gledaoci će moć da saznaju u “Kontraviziji” u nedelju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija