• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.05.2019

19:43

(VIDEO) SJAJNA PRIČA IZ LONDONA! Distributeri za novi set kamera ponudili Željku Mitroviću da im bude promoter!

Kultura

(VIDEO) SJAJNA PRIČA IZ LONDONA! Distributeri za novi set kamera ponudili Željku Mitroviću da im bude promoter!

Podeli vest

Nakon četiri objavljena posta vlasnika i direktora TV Pink Željka Mitrovića na društvenoj mreži Insta 360 i na njegovom Tviter nalogu, a na kojima se vidi on kako vozi skejt i vožnju snima novim setom kamera ~8K-360, distributeri tog proizvoda za Evropu su mu se obratili sa ponudom da im bude promoter

Mitrović je distributerima rekao svoj lažni identitet predstavivši se kao dostavljač brze hrane i zahvalio im se na ponudi.

Ovu neverovatnu priču možete pogledati u nastavku: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoki

pre 4 godine

Najveći izdajnici u istoriji Srbije malim slovima av, djv i žm

Dragan

pre 4 godine

Vau, kakva sjajna priča za vesti i novine ? je l' ovo za teletabise?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija