• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.ts

06.05.2019

08:31

ČANAK I ŠEŠELJ KAO OVNOVI NA BRVNU! Ko je pseto, a ko bi OPŠTIO SA KOZAMA da nije bilo Tita! POTPUNI HAOS U EMISIJI "HIT TVIT"!

Kultura

ČANAK I ŠEŠELJ KAO OVNOVI NA BRVNU! Ko je pseto, a ko bi OPŠTIO SA KOZAMA da nije bilo Tita! POTPUNI HAOS U EMISIJI "HIT TVIT"!

Podeli vest

Voditeljka Verica Bradić ugostila je u emisiji "Hit tvit" predsednika SRS Vojislava Šešelja, lidera LSV Nenada Čanka i članicu predsedništva SNS Irenu Vujović

Šešelj je, na početku emisije, istakao da je njegova ideologija i doslednost razlog njegove dugovečnosti na političkoj sceni, dok je Čanak istakao da je doslednost SRS pada u vodu jer su njeni članovi podržali interevnciju SAD u Iraku pred "Pustinjsku oluju" 1990. godine, da bi potom, podržavao Sadama Huseina. 

- Mislim da to ima veze sa troslovnim agencijama strane i domaće provenijencije, a ne sa doslednošću - rekao je Čanak, aludirajući na povezanost lider SRS sa obaveštajnim službama.

Irena Vujović je, na početku, istakla rezultate SNS i lično zadovoljstvo što pripada stranci koja je spasila Srbiju od bankrotstva.

Vujović je istakla da predsedniku Vučiću nisu ni dali priliku da iznese plan o razgraničenju.

- Vučić je dobio podršku Rusije i Kine u Pekingu. Problem Kosova traje decenijama, a predsednik ga je vratio za pregovarački sto i ne pristaje na ucene Albanaca.

Čanak je naveo da ne zna sta znači razgraničenje, istakavši da je problem Kosova eskalirao 1981. a da je potpisana kapitulacija 1999. i to je završeno.

Lider LSV kaže da Srbija nema šta da pregovara i da je izgubila sve.

Šešelj je rekao voditeljki da treba nabaviti aparat za gašenje požara kojim bi isprskali Čanka jer je počeo da plamti.

Čanak je provocirao Šešelja, podsećajući na njegov duel sa advokatom Nikolom Barovićem, a lider SRS je objasnio da kora od banane može da se desi svakome.

Foto: printscreen

Šešelj je istakao da su u Berlinu hteli da slome Vučića dovodeći sve predstavnike okolnih država.

Pokazaćemo svu snagu srpskog oružja: Vučić zagrmeo o Vojsci Srbije!

- Da sam na Vučićevom mestu pozvao bih Rusiju i Kinu da uzmu ucešće u snagama KFOR-a - rekao je Šešelj.

- Sve što se desi na Kosovu treba da bude primer za ostale zemlje Balkana, Hrvatsku, BiH i Crnu Goru - rekao je Šešelj.

Čanak je Šešelja nazvao osuđenim ratnim zločincem zbog čije politike je Srbija proglašena genocidnom.

- Lupetate gluposti, ne znate ni sta je genocid - rekao je Šešelj Čanku.

Čanak je nastavio, da rešenje Kosova nije više u nadležnosti Srbije i da se može samo razgovarati o uređenju odnosa Beograda i Prištine.

- Hoce li stići aparat za gašenje požara?! - upitao je tada Šešelj.

KONGRES SRS

Šešelj je rekao da nije osuđen za ratne zločine već za progon, a da nije bilo dokaza za to, već da su svi iz Hrtkovaca menjali kuće sa proteranim Srbima.

- Pogledajte koliko je Srba proterao Tuđman, a meni sude za Hrtkovce. Tu presudu u Hagu ću da oborim i već sam spremio moj tim. Odnosi Srbije i Hrvatske ne mogu biti dobri dok se ne oslobodi RSK - rekao je Šešelj.

Foto: printscreen

Vujović je istakla da je ovo demokratska država i da nikome ne treba zabranjivati skupove.

- Srbija ne odgovara na provokacije iz regiona i radimo na pomirenju sa susednim zemljama - kaže Vujović.

Čanak je rekao da su po Sremu nacionalisti divljali devedesetih.

- SRS treba zabraniti kao zločinačku organizaciju - rekao je on i nastavio:

- Bista Rade Končara pala je na nogu jednom ustaši koji je šutnuo i tako učinila više za antifašističku borbu od svih u regionu.

- A čija je bista pala na tebe, da nije možda Titova?! - upitao je Šešelj Čanka.

Čanak je Šešelju rekao:

- Da nije bilo Tita, još uvek bi čuvao ovce i kopulirao sa kozama.

Na šta mu Šešelj nije ostao dužan:

- Je li to neko tvoje ličko iskustvo?!

Šešelj je izneo tvrdnju da je Čanak radio za Državnu bezbednost i da mu je Jovica Stanišić to priznao, što je lider LSV negirao.

- Ambasador Skot je ubacio u Skupštinu Srbije LSV, jer nisu imali cenzus. Oni su skotovska partija. Američki ambasador uveo je u Skupštinu i Borisa Tadića, Čedomira Jovanovića, Boška Obradovića i Sandu Rašković-Ivić - nastavio je Šešelj.

VENECUELA

Čanak je istakao da ga Venecuela podseća na Vijetnam.

- To će se završiti pogubno po stanovnike te zemlje - rekao je Čanak.

Odnosi između Rusije i Vemecuele su dugo razvijani naveo je Šešelj.

Vujović se osvrnula na agresiju opozicije u Srbiji koja razvalačenjem šatora i vešala pokušava da dođe na vlast bez podrške naroda.

Lider LSV optužio je Šešelja da je dobio novac od Rusa, što je vođa radikala negirao.

PEKARA U BORČI

Čanak je rekao da je nedopustivo to što se događalo i da je linč pekara Albanca nedopustiv.

- Tamo je bio i Sergej Trifunović. Tako da je ta pekara pet friendly - rekao je Čanak.

Šešelj je potom nastavio da insistira na tome da je Čanak lidera PSG Sergej Trifunovića nazvao psetom, pa je voditeljka bila prinuđena da interveniše i prekine razgovor o tome.

- To su pred pekarom bile praseće glave pečene. Građani imaju pravo da protestuju ispred pekare i bojkotuju kupovinu u njoj - kaže Šešelj.

Čanak je u više navrata ponavljao da je Šešelj preskočio terapiju, a međusobne oštre provokacije nastavljene su do kraja emisije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Humor emisija,strašno,kao trio la kampanela.Ova dvojica su humoristi na političkoj sceni godinama.Gospođa ni kriva ni dužna pozvana u emisiju,atraktivna i utegnuta u odnosu na obične žene Srbije, koja po običaju ponavljala njihove priče i podvige kao papagaj,i ništa novo sem što ne izgovara slovo "R"kao Šešelj ,pa treba se sklanjati od takvih.Od nje očekivano nije se mogli čuti ništa pametno i konkretno,a za Šešelja i Čanka da i ne pričamo,obični klovnovi,humoristi na političkoj sceni koje podržavaju neobrazovani.

SS

pre 4 godine

Strašno,ta atraktivna gospođa i nezna kao ni cela Srbija plan o razgraničenju,pa ko treba da ga moli za priliku da iznese taj isti plan da znamo i mi i oni iz EU.Ne razumem te izjave.Ovo je za rijaliti program,jer ništa pametno i odrečno nismo čuli.

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija