• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2019

15:19

MOZZART SPECIJAL: GoT je GoTov! Uzmi lovu dok možeš!

Kultura

MOZZART SPECIJAL: GoT je GoTov! Uzmi lovu dok možeš!

Podeli vest

U noći između nedelje i ponedeljka igra se zaključna, šesta epizoda poslednjeg, osmog ciklusa legendarnog serijala, što je MOZZART, naravno ispratio kvotama i igrama

Osam epskih sezona, desetine epizoda, stotine likova, milioni i milioni gledalaca širom sveta. GoT je došao do kraja!

Jedna od najpopularnijih epskih serijala svih vremena "Game of Thrones", to jest "Igra prestola" ove nedelje stavlja tačku i odlazi u istoriju, a MOZZART je tu da vam ponudi i poslednju šansu da oprobate svoje znanje i sreću i opkladite se. Sad i više nikad! Naravno, što se tiče GoT-a, da se razumemo.

SVE KVOTE IZ SPECIJALA

Kao i prethodnih sedmica, tako i ove šansa da se zaradi na omiljenoj seriji je tu i mnogo je veća nego što su šanse da prežive pojedini likovi u ovoj zaključnoj, šestoj epizodi osmog ciklusa.

Šta će se tačno dogoditi saznaćemo u noći između nedelje i ponedeljka, a tada ćemo ujedno znati i da li smo nešto i zaradili na GoT-u. A MOZZART je ovaj put omogućio da se zaradi "odgovorom" na dva krucijalna pitanja.

Prvo - KO ĆE BITI NOVI VLADAR VESTEROSA na kraju serijala. Po nama, favorit je Bren Strak sa kvotom 2,00, a slede Džon Snou - 3,20, Sansa Stark - 4,50, Deneris Targerijan - 10,0, Džendri - 12,0, Tirion Lanister - 15,0, Arja Stark - 70, i Semvel Tarli - 100,0.

Drugo - LIK KOJI PREŽIVLJAVA NA KRAJU SERIJALA, a i tu najviše verujemo u, naravno Brena Starka za kojeg je kvota 1,10 da će preživeti, a 5,80 da neće. Dalje idu redom: Džendri DA - 1,15, NE - 4,70, Arja Stark DA - 1,20, NE - 4,00, Džon Snou DA - 1,20, NE - 4,00, Sansa Stark DA - 1,45, NE - 2,55, Tirion Lanister DA - 2,29, Deneris TargerijanDA - 4,00, NE - 1,20, i Grej Vorm DA - 10,5, NE - 1,01.

Uplate se mogu vršiti do subote 18. maja u 20 časova.

***kvote su podložne promenama


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija