• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

04.06.2019

22:46

SERIJA KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU OD PROLEĆA PONOVO NA TV! Druga sezona 'Službenika' snimaće se na Kosovu!

Kultura

SERIJA KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU OD PROLEĆA PONOVO NA TV! Druga sezona 'Službenika' snimaće se na Kosovu!

Podeli vest

Zbog velikog uspeha serije "Državni službenik" producenti se odmah bacaju na posao. Snimanje novih epizoda počinje krajem septembra u južnoj srpskoj pokrajini

Druga sezona "Državnog službenika" počinje da se snima krajem septembra na Kosovu! Producenti hit serije, čija je poslednja epizoda preksinoć emitovana na TV Superstar, prezadovoljni su rejtinzima i reakcijom publike, pa žele što pre da se bace na nastavak.

Foto: Promo/Državni službenik

Tri meseca na terenu

Ide na obuku

Milan Marić će zbog nastavka morati da savlada borilačke veštine
Izvor Informera

Deset novih epizoda, koje će se prikazivati od sledećeg proleća, najviše će se snimati u južnoj srpskoj pokrajini.

- Lazar Stanojević (Milan Marić) i njegova družina iz BIA Krle (Marta Bjelica) i Ljuba (Ljubomir Bulajić) imaće pregršt akcija na KiM. Tu ćemo se praktično preseliti tokom snimanja. Gledaoci će u novim epizodama moći da uživaju već u martu 2020. godine, za kada je planirana premijera druge sezone serije. Možda čak i koji mesec ranije, videćemo - kaže za Informer jedan od reditelja ovog ostvarenja Miroslav Lekić.

Foto: Promo/Državni službenik

On objašnjava da su pripreme za drugu sezonu uveliko počele:

Premijera

Nove epizode će se prikazivati od marta 2020. godine
Reditelj Miroslav Lekić

- Scenario se već piše i biće uskoro završen. Snimanje počinjemo krajem septembra ove godine i trajaće sigurno oko tri meseca. Za sada je planirano da druga sezona ima 10 epizoda, ali videćemo hoće li tako ostati.

Glavni junak serije Milan Marić uskoro počinje sa ozbiljnim pripremama za nastavak, pa će za potrebe svoje uloge morati da savlada i borilačke veštine:

Foto: Informer

- Milan je presrećan što je serija ovako dobro prošla kod publike, a i njega na neki način proslavila. Jedva čeka snimanje novih epizoda i raduje ga što će u nastavku dosta scena imati na terenu. Zbog uloge tajnog agenta Lazara Stanojevića moraće da ide i na neke posebne obuke, kako bi savladao borilačke veštine - priča za Informer dobro obavešten izvor blizak producentima.

Povećan budžet serije

Deset

epizoda imaće druga sezona serije "Državni službenik"

On ističe da su zbog uspeha prvog dela tvorci serije doneli odluku da povećaju budžet za nastavak.

- U prvoj sezoni je potrošeno ukupno milion i po evra. Sada će budžet biti dva miliona, kako bi nove epizode bile još kvalitetnije. Zbog toga je odlučeno da se za novu sezonu poveća budžet i da se ne štedi ni na čemu - objašnjava naš izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 4 godine

Serija je extra.Radujem se i jedva cekam drugi serijal. 10+

DB

pre 4 godine

Loši komentari, replike, radnja,..kad se pravi na silu.... Vojnov bolje da je ostao poznat po Tito i ja

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Magazin

Džet set

Srbija