• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.06.2019

11:21

(VIDEO) SARAPA U ŠOKU! Žena zarobljena u telu muškarca otvorila dušu: OTAC JE MAJCI PUCAO U GLAVU, mene je u zatvoru u Hrvatskoj SILOVAO KO GOD JE STIGAO!

Kultura

(VIDEO) SARAPA U ŠOKU! Žena zarobljena u telu muškarca otvorila dušu: OTAC JE MAJCI PUCAO U GLAVU, mene je u zatvoru u Hrvatskoj SILOVAO KO GOD JE STIGAO!

Podeli vest

Saška Đokić, žena zarobljena u telu muškarca, kako je sebe opisala, otvorila je dušu i ispričala svoju životnu priču u Jutarnjem programu TV Pink kod Predraga Sarape

- Rođena sam u telu muškarca, ali sto posto sam žensko. Ja tako razmišljam, tako se ponašam, tako se oblačim. Ne želim da se skrivam, to bi mi donelo još veću patnju. U početku sam mislila da sam gej, ali onda sam shvatila da to nije tako - kaže dvadesettrogodišnja Saška Đokić, Vlasotinčanka koja se iz Beograda preselila u Novi Sad.

Predsedniče, zaposli me, ne mogu da živim od socijalne pomoći, hormoni su skupi!

Saška kaže da ne podržava sutrašnju paradu koja treba da se održi u Beogradu.
- Najbolje je mirnim putem da se dođe do nečega. Parada nije potrebna. Ja kao pripadnica LGBT populacije smatram da je parada totalna glupost - rekla je ona i poslala apel predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću:
- Direktno apelujem na predsednika da me zaposli ako može. Spremna sam da radim bilo šta. Ne mogu da živim od socijalne pomoći, hormoni koje uzimam su preskupi, jedini način da preživim je prostitucija - apelovala je Saška, dok je voditelj Predrag Sarapa sve vreme zbunjeno gledao.

Saška je rano ostala bez roditelja i kao mala, prisustvovala je užasnoj sceni u svojoj kući.

- Moj otac je na moje oči pucao mojoj majci u glavu. Majka je preživela, otac je umro posle toga. Majku sam izgubila kada sam imala 16 godina, pokosio je rak. Na sreću ili na žalost, ja nisam imala tu obavezu da roditeljima objašnajva šta sam i ko sam - kaže Saška, ali dodaje da uprkos tome rodbina je nije prihvatila takvu kakva jeste.

Kaže da ima starijeg brata i sestru, koji nisu želeli da se brinu o njoj, pa je nakon gubitka majke pripala hraniteljskoj porodici na čuvanje.

- Bila sam u više hraniteljskih porodica. Tamo sam doživljavala psihička zlostavljanja. Ništa lepo me ne vezuje za detinjstvo i Vlasotince - dodaje ona.

Punoletna i nakon završetka škole, Saška je rešila da preuzme svoj život u svoje ruke.

- Otišla sam u Hrvatsku da se bavim najstarijim zanatom. Kao strani državljanin nisam odmah mogla da otvorim neku fimu i poslujem. Bilo je potrebno oko 40.000 evra da bi se pokrenula firma. Morala sam da zaradim novac, to je bilo teško jer čim bi me ugledali poslodavci bi me gledali kao vanzemaljca - priseća se ona svojih prvih godina u Hrvatskoj, i borbe za pristojnu zaradu.

Foto: printscreen

Ipak, njeni problemi su tek tu kulminirali. U Hrvatskoj je uhapšena, a u pritvoru je provela mesec i po dana.

- Tog dana sam imala mušetriju u svom salonu. Imala sam cimerku čiji je dečko došao u naš stan, a onda je nasrnuo na mog klijenta, u nameri da ga valjda opljačka. Pozvala sam policiju i hitnu, priveli su i mene i njega zbog razbojništva. Taj dečko je, mislim, bio tad pod dejstvom narkotika - rekla je Đokić.

Mesec i po dana u pritvoru u Remetincu bila su paklena za nju.

- Tamo su me silovali jer sam bila u delu sa muškarcima, iako se deklarišem kao žena. Bila sam pod jakom terapijom, pila sam antidepresive i hormonske lekove, neko od zatvorenika je ušao sa fantomkom u toku noći, oko dva ujutru, ja sam bila ošamućena i ne znam ko me je silovao - priča Saška.

Zatim je proterana iz zemlje, radna dozvola joj je istekla, a sva imovina joj je ostala u Hrvatskoj gde ima prijatelje i gde je stvorila novi život.

- Jače komanduju, starije koleginice brane da dođemo do izražaja. Bavila sam se prostitucijom, modelingom, glumom. Prostitucija je bila moranje i prisiljavanje kako bih mogla da zaradim novac - kaže Saška, dodajući da danas u njenoj dokumentaciji stoji ženska fotografija, staro ime - Saša Đokić, i muški pol. Kako objašnjava, to dosta zbunjuje poslodavce i sve one koji imaju uvid u njena dokumenta, a ne znaju njenu životnu priču.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boky

pre 4 godine

neka je predsednik zaposli kao zamenika. ima iskustva pljackala musterije s kojima se prostituisala. bas je sposobna kako je odmah otvorila biznis prostitucije. kurvetina

Mile Golja

pre 4 godine

Vucicu, zaposli i mene, ne mogu da zivim od minimalca, a BMW je skup auto. Pa onda viski na splavovima takodje nije jeftin.

Trandža Trotsky

pre 4 godine

Jako je teško transženama. Napadaju ih i levica i desnica.

Ano

pre 4 godine

Strašno! Pink je zaista riješio da uništi sve što je dobro u ovoj zemlji dajući prostor ovim nakazama a zapostavljajući one koji zaista treba da budu na televiziji!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17