• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

30.07.2019

22:14

(FOTO) TIHI KROTIO TALASE! ŽENA MU ČUVALA STVARI! Legendarni glumac i dalje u odličnoj kondiciji!

Kultura

(FOTO) TIHI KROTIO TALASE! ŽENA MU ČUVALA STVARI! Legendarni glumac i dalje u odličnoj kondiciji!

Podeli vest

Voja Brajović satima nije izlazio iz vode, dok je njegova lepša polovina Milica Mihajlović ordinirala plažom i sve držala pod kontrolom

Voja Brajović (70) provodi odmor sa suprugom Milicom Mihajlović na Jazu u Crnoj Gori. I dok legendarni Tihi iz "Otpisanih" po ceo dan pliva, žena mu čuva stvari na plaži. Paparaco Informera uslikao je Brajovića dok se rashlađivao u Jadranskom moru. Pokazao je zavidno plivačko umeće, gnjurio je i plutao na vodi, koja mu je očigledno pomogla da pronađe spas od vrućine.

Foto: Informer

Devojke bi selfi

Dok se čuveni glumac 'banjao', njegova 23 godine mlađa supruga bila je na plaži i motrila na njihove stvari. Ona se sunčala, ali i šetkala po pesku. Izgleda da, za razliku od Voje, Milici toplota prija jer nije ni ulazila u vodu.

Foto: Informer

Kada se Brajović napokon isplivao, otišao je sa ženom do obližnjeg restorana, gde su popili piće. On je naručio hladno pivo, koje je popio brzinom svetlosti. To i ne čudi jer je temperatura na Crnogorskom primorju tog dana bila skoro 40 stepeni.

LEPA BRENA TRAŽILA DVE INJEKCIJE ANASTEZIJE, KUKALA I ZAPOMAGALA... Pevačica jedva izdržala VAĐENJE SILIKONA!

Foto: Informer

Bez obzira na to što je poznati glumac ušao u osmu deceniju, pokazao je da je i dalje u odličnoj formi. Dok je izlazio iz vode, mogli su se čuti komentari ljudi kako odlično izgleda, da ima super figuru, kao i da ne izgleda kao čovek od 70 godina. Čak su se i devojke, kojima bi Voja mogao biti deda, okretale za njim i komentarisale ga, a neke su ga zamolile i za zajednički selfi.

Foto: Informer

Domaći na Jazu

Brajović je bio ljubazan prema svima, iako mu u tom momentu nije bilo do fotkanja, već do ispijanja hladnog pića na miru. Nakon što su se osvežili u restoranu, Voja i Milica su i ručali, a potom nastavili u istom ritmu - glumac se vratio kroćenju talasa, a njegova lepša polovina se sunčala na ležaljci.
 

Voja snima "Ubice", Milica "Službenika"

Voja Brajović po povratku sa mora počinje snimanje četvrte sezone serije "Ubice mog oca", dok će Milica biti okupirana snimanjem "Državnog službenika". Njih dvoje se za sada odmaraju u Crnoj Gori, ali čim se vrate u Beograd, čekaju ih brojne poslovne obaveze, pa koriste svaki trenutak da napune baterije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija