• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.08.2019

12:52

(VIDEO) NATAŠA NINKOVIĆ PONOVO SIJA! Ona je dobitnica nagrade Zlatna mimoza

Kultura

(VIDEO) NATAŠA NINKOVIĆ PONOVO SIJA! Ona je dobitnica nagrade Zlatna mimoza

Podeli vest

Nataši Ninković uručena nagrada Zlatna mimoza u Herceg Novom

 Nataši Ninković, glavnoj glumici domaćeg filma "Ajvar", sinoć je u Herceg Novom uručena prestižna filmska nagrada Zlatna mimoza za najbolju žensku ulogu, saopštili su organizatori festivala. 

Žiri takmičarske selekcije dugometražnog igranog filma 33. Filmskog festivala Herceg Novi - Montenegro Film Festival, u sastavu producentkinja Dunja Klemenc, reditelj Vinko Brešan, glumac Nikola Ristanovski, producentkinja Jelena Mišeljić i reditelj Nikola Ljuca dodelili su nagradu Nataši Ninković za ulogu Vide, "za emotivnu ogoljenost i nijansirano prikazanu bol moderne žene".

Film "AJVAR", produkcijiske filmske kuće "Biberće", u režiji Ane Marie Roši, a po scenariju koji potpisuju rediteljka i Maja Todorović, u naše bioskope stiže ove jeseni, u distribuciji Taramount filma. 




Uz nagrađenu glavnu glumicu, Natašu Ninković, u filmu igraju i Sergej Trifunović, Vesna Čipčić, Miodrag Krstović, Pavle Pekić, Gordan Kičić, Igor Borojević, Aleksandra Janković, Ivana Šćepanović, Paulina Manov, Branka Petrić, Srđan Miletić, Mirko Vlahović i drugi.

Direktorka fotografije je Maja Radošević, scenografkinja je Mina Lazarević, kostimografkinja je Ksenija Terzović, a montažer je Mateja Rackov.
 

TRESEM SE, PLAKALA BIH...Glumici Nataši Ninković uručena nagrada 'Žanka Stokić'



Film je srpsko-crnogorska koprodukcija, producent filma je Nikolina Vučetić Zečević iz filmske kuće Biberće iz Beograda, koproducent je Ivan Ðurović iz filmske kuće Artikulacija iz Podgorice.

Film je podržan je od strane Filmskog centra Srbije, Ministarstva kulture Republike Srbije kao i Ministarstva kulture Republike Crne Gore.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija