• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ - S. KOSTIĆ

19.09.2019

23:45

POČELA TRKA ZA ULOGU JELENE MARJANOVIĆ! Koja glumica će ovekovečiti pokojnu folkerku

Kultura

POČELA TRKA ZA ULOGU JELENE MARJANOVIĆ! Koja glumica će ovekovečiti pokojnu folkerku

Podeli vest

Marija Petronijević, Jana Milić i Marina Ćosić u najužem izboru za rolu ubijene pevačice u novoj seriji Gage Antonijevića

Marija Petronijević, Jana Milić i Marina Ćosić su u najužem izboru za ulogu pokojne Jelene Marjanović u TV seriji "Pevačica"! Jedna od ovih atraktivnih brineta biće zvezda novog trilera reditelja Predraga Gage Antonijevića, koji je inspirisan misterioznim ubistvom folk zvezde 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

Snimanje od 1. marta

Gaga je novi projekat najavio baš u vreme kada je počelo suđenje Jeleninom mužu Zoranu Marjanoviću, koji je glavni osumnjičeni za ovaj zločin. Slavni reditelj trenutno traga za glumicom koja će dočarati lik pevačice krvnički ubijene u 33. godini, a u trci su se našle tri popularne glumice.

- Za sada su za ulogu Jelene u najužem izboru Marija Petronijević, Jana Milić i Marina Ćosić. Antonijević se dvoumi između njih tri, a uskoro će doneti odluku. Marija je rasna crnka i likom podseća na ubijenu pevačicu, a i sličnih su godina. Jana je veoma popularna zbog serije "Istine i laži", dok je Marina prava lepotica koja se proslavila u serijama "Senke nad Balkanom" i "Pogrešan čovek". Sve tri bi mogle da na malim ekranima dobro ovekoveče Jelenin lik - kaže izvrsno obavešten izvor Informera.

Serija počinje da se snima 1. marta i imaće 12 epizoda. Među likovima će se naći i Jelenina svekrva Zorica Marjanović.
- Ona je osuđena na tri meseca uslovno zbog bavljenja nadrilekarstvom. I to je tema koje će se Gaga dotaći u "Pevačici". Tačnije, on će u seriji istraživati belu i crnu magiju, kao i Zoričinu ulogu u Jeleninom ubistvu - ističe naš sagovornik.

Istražitelj iz Amerike

Antonijević nije želeo ni da potvrdi, niti da demantuje naša saznanja.
- Još je rano da se o tome priča. Sve će se uskoro saznati. U seriji će učestvovati i mnogo ljudi sa estrade. Ubistvo Jelene Marjanović je tragičan događaj koji je zaintrigirao celu naciju. Pokušaćemo da odgonetnemo šta se desilo na nasipu. Dovešćemo istražitelja iz Amerike da nam pomogne u tome - objašnjava Gaga i dodaje:
- Bavićemo se u seriji i crnom magijom, vradžbinama, vračarama, belim i crnim magovima. Zanimljivo je da za ovaj projekat već postoji interesovanje van granica Srbije.

 

 

Tihomir Stanić kao Vladimir Marjanović


Kako saznajemo, Tihomir Stanić će se naći u ulozi Jeleninog svekra Vladimira Marjanovića!
- Tika je idealan za ulogu Zoranovog oca. U seriji će nositi crnu periku i naočare, baš onakve kakve ima Vladimir u stvarnom životu. Sve to će biti veoma zanimljivo za gledaoce - priča naš izvor i dodaje da još nije odlučeno ko će u seriji tumačiti glavni muški lik - Zorana Marjanovića.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan

pre 4 godine

Ко у у овом прљавом циркусу води рачуна о деци ове несрећне жене?Ћерка Јеленина ће да гледа и филмско иживљавање.Нема краја нељудскости.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija