• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2019

22:04

(VIDEO) OD SUTRA ĆE OVIH 25 GODINA BITI ISTORIJA! Željko Mitrović održao emotivni govor na proslavi rođendana TV PINK!: Zaključavamo prošlost, svaki novi dan je nova šansa!

Kultura

(VIDEO) OD SUTRA ĆE OVIH 25 GODINA BITI ISTORIJA! Željko Mitrović održao emotivni govor na proslavi rođendana TV PINK!: Zaključavamo prošlost, svaki novi dan je nova šansa!

Podeli vest

Glamurozna žurka povodom 25 godina TV Pink upriličena je u restoranu "Topčiderac", a gostima se obratio i vlasnik najmoćnije televizije u regionu, Željko Mitrović

Naime, on se zahvalio svim zvanicama na dolasku i osvrnuo na prethodnih 25 godina postojanja televizije Pink, rekavši da prošlost sada ostavljamo iza nas. 

(FOTO/VIDEO) GLAMUROZNA ŽURKA! Televizija Pink proslavlja 25. rođendan!

 

- Dobro veče dragi prijatelji, dobro veče dragi gosti. Hvala vam svima što ste došli danas, 25 godina, četvrt veka i mi smo to tako nazvali "Golden age", zlatno doba. Vidim da ste svi vi poneli nešto zlatno, i meni su stavili nešto zlatno, pa kad su me pitali, rekao sam "To mi je Milica stavila, da budem zlatan". Mi smo nekako još uvek u tinejdžerskom dobu i ne damo se tako lako. Jedni druge u Pinku sprečavamo da izađu iz tinejdžerskog perioda i to je tako, na Pinku niko ne stari duhom. Već od sutra će svih 25 godina za nas biti istorija, a svaki sledeći dan je nova šansa i budućnost. Pobrinućemo se da se ne obaziremo na prošlost, a bilo je i uspona i padova, ljubavi, brakova, mnogo dece se rodilo na Pinku. A kad spomenuh dečicu, pozdravio bih moje prijatelje iz Zvečanske i ostalih domova koji su ovde. Prošlost sutra zaključavamo, a večeras vam želim da se lepo provedete, da ostanemo do jutra. Biće dobar program, tri četiri koncerta, a ja ću biti prvi. Vama želim da se ludo provedemo. Živeli - rekao je Željko Mitrović, a onda je pušten grandiozni vatromet. 

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 4 godine

Teško onom ko je prinuđen da gleda samo Pinkove kanale....

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija