• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.02.2015

18:41

ŽAN POL PENZOS Zbogom glumo, red je da se i ja odmorim!

Kultura

ŽAN POL PENZOS Zbogom glumo, red je da se i ja odmorim!

Podeli vest

Francuski glumac Žan-Pol Belmondo, koji u aprilu puni 82 godine, izjavio je danas da je stavio tačku na glumačku karijeru, te da želi da ostatak života provede u miru, daleko od kamera i projektora.

Gostujući u emisiji radija RTL, glumac se prisetio svih "divnih uspomena" koje je prikupio tokom 65 godina rada na filmu i u pozorištu. 

 - Baš sam se naradio. Možda deluje kao vic, ali sam zaista puno radio. Od jutra, do večeri. Tako sam i uspeo! - naveo je Belmondo.

Legendarni glumac se prisetio prvih kritika koje su ga umalo shranile.

 - Glumio sam u pozorištu 10 godina pre nego što sam počeo da radim na filmu. Po njima nisam imao nikakve šanse. Govorili su da ne mogu da se dopadnem ženama. A ja se onda koju godinu kasnije pojavim u društvu Ursule Andres - kazao je uz smeh glumac kog u Francuskoj iz milja zovu Bebel. 

Upitan da li će publika uskoro moći da ga vidi na filmu ili pozornici, Belmondo je odgovorio da to više nije moguće.

 - Sada se odmaram. Nema povratka ni filmu ni posorištu. Želim da uživam u životu!", poručio je slavni glumac, kog publika pamti po ulogama u filmovima kao što su "Profesionalac", "Borsalino" i "Do poslednjeg daha - 

Belmondo se poslednji put na filmu pojavio prošle godine u filmu "Les Bandits manćots" (Jednoruki lopovi) Koda Leluša.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija