• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs / jutarnji list

14.02.2015

10:58

ANICA DOBRA: Ja sam "lujka iz kraja", a ne "fatalna žena"!

Kultura

ANICA DOBRA: Ja sam "lujka iz kraja", a ne "fatalna žena"!

Podeli vest

Glumica Anica Dobra, po mnogima jedna od najseksipilnijih glumica sa ovih prostora, otkrila je da nikada nije sebe smatrala ultimativnom seksi ženom, već pre svega "ortakinjom", "lujkom" i "devojkom iz kraja"

- Moram to reći, nikada mene nije pratio taj zapravo nebulozni epitet "seksi". Pre sam "ortak", "simpatična", "devojka iz kraja" ili "lujka"- rekla je Anica u intervjuu zagrebačkom "Jutarnjem listu".

Ona je priznala da nije oduvek znala da će upravo gluma biti njen životni poziv.

- Nisam oduvek znala da će gluma biti moj izbor, ali stvari nam se događaju i dolaze tak onda kada smo spremni da ih prepoznamo i izdržimo. U mom slučaju, baš u vreme upisa na akademiju. To školovanje mi je otvorilo nove vidike - rekla je Anica.

Ona tvrdi da u pozorištu i na filmu nema omiljeni žanr:

- Kao glumica, naravno, nisam u poziciji da biram šta će to biti, ali različitost bi bio jedan od mojih omiljenih kriterijuma. Nemam neki omiljeni žanr. Ništa u životu nije samo toliko smešno da nema u sebi i zrnce tragičnog i obrnuto. Naći način i moći izazvati empatiju, preći rampu i komunicirati sa publikom, bilo u pozorištu ili preko ekrana, uvek iznova biti sveža u tome, e, to je forma kojoj težim - rekla je proslavljena glumica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija